Σισέ: Οι εμφανίσεις του βάζουν σε σκέψεις αγοράς τη Σεντ Ετιέν!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Παπέ Αμπού Σισέ αγωνίζεται ως δανεικός στη Σεντ Ετιέν και οι τελευταίες του πολύ καλές εμφανίσεις ανοίγουν πρόωρα το θέμα απόκτησης του από τους Γάλλους.

Ο Σισέ που ο Ολυμπιακός παραχώρησε ως δανεικό, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στις πρώτες του εμφανίσεις με την φανέλα της Σεντ Ετιέν στη Ligue 1

και στη Γαλλία όλο και πληθαίνουν οι φωνές που λένε πως οι «Στεφανούα» σκέφτονται ήδη τον τρόπο που θα τον αγοράσουν.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού παραχωρήθηκε δανεικός στη γαλλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν 13 εκατ. ευρώ.

Ο Σισέ έκανε ντεμπούτο στο 1-1 με τη Ναντ, ενώ πριν λίγες μέρες έπαιξε και βασικός στη νίκη επί της Μετς με 1-0 και μάλιστα μπήκε στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής από το “whoscored”.

Στη Γαλλία έχουν ήδη αρχίσει να αναφέρουν ότι η Σεντ Ετιέν το συζητάει για την αγορά του 25χρονου στόπερ από τους Πειραιώτες.

Σισέ: Συγκινητικό «αντίο» στον Ολυμπιακό – «Αναμνήσεις που θα με συνοδεύουν για πάντα»

Ο Πάπε Αμπού Σισέ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα θέλοντας να πει «αντίο».

Στη Σεντ Ετιέν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάπε Αμπού Σισέ, που αφήνει τον Ολυμπιακό μετά από τρεισήμισι χρόνια. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα, θέλοντας να πει «αντίο» στους «ερυθρόλευκους», συγκινώντας με τα λεγόμενά του.

«Γράφω αυτό το μήνυμα σε όλους τους οπαδούς και τους φίλους μου για να επιβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου αυτή τη σεζόν σε μία ιστορική ομάδα του γαλλικού ποδοσφαίρου με μεγάλη παράδοση τίτλων και επιτυχιών και μία οπαδική βάση δυνατή και παθιασμένη.

 



Το άρθρο Σισέ: Οι εμφανίσεις του βάζουν σε σκέψεις αγοράς τη Σεντ Ετιέν! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα