Μεγάλη επιχειρηματική κίνηση από Ναδάλ

Μπορεί ο Ράφαελ Ναδάλ να έχει σε πρώτο πλάνο την αγωνιστική του καριέρα, ωστόσο αυτό δεν τον αποτρέπει από το να αναπτύσσει και την επιχειρηματικό του δραστηριότητα, ανακοινώνοντας μια μεγάλη συνεργασία στον ξενοδοχειακό κλάδο.

O Θρυλικός Ισπανός που ακούστηκε ακόμα και για πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, σύναψε συνεργασία με την Melia Hotel International, η οποία διατηρεί ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις σε Τενερίφη, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Μαγιόρκα και Λονδίνο ενώ έχει σκοπό να αναπτύξει τις δραστηριότητές της

σε ολόκληρη τη Μεσόγειο.

“Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ένα νέο πρότζεκτ που δουλεύουμε για πάνω από ένα χρόνο με τους φίλους μου στη Melia. Σας παρουσιάζω το Zel, ένα νέο brand στα life style ξενοδοχεία, εμπνευσμένο από τον τρόπο ζωής της Μεσογείου. Θα σας πω σύντομα περισσότερα” έγραψε στα social media ο Ράφα Ναδάλ.

Κατά τη σύναψη της συμφωνίας με τη Melia, ο Ναδάλ είπε: “Ως Ισπανός, Μαγιορκανός και παγκόσμιος ταξιδιώτης, το λανσάρισμα της νέας ξενοδοχειακής μας επωνυμίας είναι ένα έργο που είχα στο μυαλό μου εδώ και πολύ καιρό. Το Zel είναι συνώνυμο της καλοπέρασης, της καλής διάθεσης και της απόλαυσης της ζωής σε όλη τη μεσόγειο. Πραγματικά με τράβηξε αυτό το νέο κόνσεπτ που δουλεύαμε με τη Melia από την αρχή. Είμαι βέβαιος ότι το Zel θα έχει μεγάλη επιτυχία και οι επισκέπτες θα απολαύσουν τη νέα μας δημιουργία”

Από την πλευρά του, ο Γκάμπριελ Εσκαρέρ, CEO της Melia Hotel International, υπογράμμισε: “Το αποτέλεσμα του συνδυασμού της ηγετικής παρουσίας του Ράφα Ναδάλ και της 65χρονης εμπειρίας της Melia στη δημιουργία πολυτελών ξενοδοχείων, είναι το μοναδικό brand που παρουσιάζουμε σήμερα. Οι ταξιδιώτες θα το λατρέψουν και θα εκπλήξουμε τις νές γενιές με αυτό το καινοτόμο εμπορικό σήμα ξενοδοχείων που είναι γεμάτο ενέργεια και έχει μια νέα ερμηνεία της ευημερίας και ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επιτέλους τη συνεργασία μας σε αυτό το έργο, με μια εμβληματική προσωπικότητα τόσο σε προσωπικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο, όπως ο Ράφα”

The post Μεγάλη επιχειρηματική κίνηση από Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλη, Ναδάλ,megali, nadal