Μόναστιρ: Τεράστια νίκη και πρόκριση στην 8άδα για Λάκη

Η Μιχαέλα Λάκη συνεχίζει την πορεία της στο τουρνουά ITF Pro των 25.000 δολαρίων στο Μόναστιρ της Τυνησίας, με την 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια να σημειώνει μια τεράστια νίκη επικρατώντας της 23χρονης και Νο260 του κόσμου,  Λια Μπόσκοβιτς με 7-6(3), 6-3 μετά από μια ώρα και 48 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Η Λάκη

αν και βρέθηκε πίσω με 4-2 στο 1ο set και 6-5 με την Μπόσκοβιτς να σερβίρει για το set, κατάφερε όχι μόνο να πάρει πίσω το break, αλλά στη συνέχεια να κατακτήσει και το tie-break κάνοντας το 1-0. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα οι δύο τενίστριες βρήκαν από ένα break (2-2) ωστόσο από εκεί και πέρα η Λάκη κατακτώντας τα τέσσερα από τα τελευταία 5 games έφτασε σε μια μεγάλη νίκη και στην πρόκριση, κόντρα στην Νο1 του ταμπλό, για τα προημιτελικά της Παρασκευής (16/12).

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Γαλλίδα και Νο6 του ταμπλό, Αλίς Ρομπέ η οποία κέρδισε εύκολα τη Βρετανίδα Έμιλι Γκάλαχερ με 6-1, 6-1.

Αντίθετα, εκτός τουρνουά στα μονά έμεινε η Σαπφώ Σακελλαρίδη η οποία ηττήθηκε από την Ιταλίδα Ντιλέτα Τσερουμπίνι με 6-4, 6-2. 

The post Μόναστιρ: Τεράστια νίκη και πρόκριση στην 8άδα για Λάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα