“Καθάρισε” την πρόκριση ο Μεντβέντεφ (vids)

O Ντανίλ Μεντβέντεφ χρειάστηκε 86 λεπτά και παραχώρησε μόλις τέσσερα games στο επιβλητικό 6-2, 6-2, απέναντι στον Μπόουτικ Φαν ντε Ζάντσχουλπ, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα προημιτελικά του ABN AMRO Open. 

Ο Ρώσος και Νο11 τενίστας του κόσμου, πέρασε το 72% από το 1ο service, ωστόσο κέρδισε το χαμηλό 67% των πόντων (28/42), αλλά από την άλλη, έσβησε και τα έξι break-points του Ολλανδού, αν και ο ίδιος είχε μόλις 4/16 break-points. 

lang="en" dir="ltr">What a sight @DaniilMedwed @abnamroopen pic.twitter.com/RLElQgg0Bc

Tennis TV (@TennisTV) February 16, 2023

Στο 1ο set, ο Μεντβέντεφ βρήκε νωρίς break (2-0), έκανε ένα μεγάλο hold στο 5ο game (4-1), ενώ στο τέλος έφτασε σε ένα ακόμη break, κλείνοντας το set σε 43 λεπτά. 

Το 2ο σκέλος, ξεκίνησε με τον Μεντβέντεφ να φτάνει σε δύο τεράστια holds, σβήνοντας συνολικά τέσσερα break-points του Ολλανδού, ενώ ενδιάμεσα βρήκε ο ίδιος break (2-0), κατακτώντας τα πρώτα τρία games

Clinical @DaniilMedwed eases past van de Zandschulp and the home crowd 6-2 6-2!#abnamroopen @abnamroopen pic.twitter.com/jgt1gwgZaV

Tennis TV (@TennisTV) February 16, 2023

Όπως και στο 1ο set, έτσι και στο 2ο, ο Μεντβέντεφ “χτύπησε” και στο τέλος και με το 4ο συνολικά break έφτασε στη νίκη και στην “8άδα” του Ρότερνταμ, για πρώτη φορά στην καριέρα του. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τίτλου, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ. 

ABN AMRO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post “Καθάρισε” την πρόκριση ο Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
“Καθάρισε”, Μεντβέντεφ,“katharise”, mentventef