Συνεχίζει την υπεράσπιση του τίτλου ο Αλιασίμ (vids)

O Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ χρειάστηκε 73 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του προερχόμενου από τα προκριματικά, Γάλλου, Γκρεγκουάρ Μπαρέρ, με 6-4, 6-3 παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του ABN AMRO Open, συνεχίζοντας έτσι, την υπεράσπιση του τίτλου του φτάνοντας τις επτά σερί νίκες στο Ρότερνταμ. 

Ο Νο8 του κόσμου, τελείωσε την αναμέτρηση με εννέα άσους (τρία διπλά λάθη), παραχώρησε μόλις έξι πόντους στο 1ο service (21/27), ενώ εκμεταλλεύτηκε 3/5 ευκαιρίες για break. 

Through

in style

Defending champ @felixtennis defeats Barrere 6-4 6-3 to make the @abnamroopen quarter-finals! pic.twitter.com/1zN8xKuOeR

Tennis TV (@TennisTV) February 16, 2023

Στο 1ο σκέλος, ο κάτοχος του τίτλου βρήκε break στο 6ο game παίρνοντας προβάδισμα με 4-2 και στη συνέχεια κρατώντας το service του με 5-2, ωστόσο δεν κατάφερε να “κλείσει” το set στο service του, με τον Μπαρέρ να παίρνει πίσω το χαμένο service, μειώνοντας σε 5-4. 

Ωστόσο, ο Γάλλος δεν κατάφερε να εξαργυρώσει το break, με τον Αλιασίμ να φτάνει σε νέο break κάνοντας το 1-0. 

Pinpoint accuracy @GregBarrere @abnamroopen pic.twitter.com/2ZBguX3yyJ

Tennis TV (@TennisTV) February 16, 2023

Το 2ο μέρος ήταν αρκετά πιο ανταγωνιστικό, με τον Αλιασίμ ωστόσο να βρίσκει break σε καθοριστικό σημείο, κάνοντας το 5-3 και αμέσως μετά να σφραγίζει τη νίκη με το service του. 

Στα προημιτελικά, ο Αλιασίμ θα παίξει κόντρα στον πρώην Νο1 και νυν Νο11 τενίστα του κόσμου, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

ABN AMRO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Συνεχίζει την υπεράσπιση του τίτλου ο Αλιασίμ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνεχίζει, Αλιασίμ,synechizei, aliasim