Με Ρούνε και Σίνερ το ταμπλό του Μονπελιέ (draw)

11:14 5/2/2023 - Πηγή: Tennis24

Επανέρχεται η δράση στο ATP Tour, μετά το διάλειμμα που ακολούθησε το Australian Open και το Open Sud de France στο Μονπελιέ, αναμένεται να κλέψει την παράσταση αφού εκεί θα αγωνιστούν δύο από τα σπουδαιότερα ταλέντα της τωρινής γενιάς.

Ο 19χρονος Χόλγκερ Ρούνε που επιστρέφει

σε indoor τουρνουά μετά την ιστορική κατάκτηση του Paris Masters 2022, καταλαμβάνει το Νο1 του ταμπλό και μαζί με τους τέσσερις πρώτους seeded, έχει bye στον 1ο γύρο.

Το Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης όπου ηττήθηκε στον 4ο γύρο του Australian Open από τον Ρούμπλεφ, θα περιμένει στη φάση των “16” το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Μαρκ Άντρεα Χούσλερ και του 18χρονου Γάλλου wild card, Λούκα Βαν Ας που αποτελεί μια από τις ελπίδες του γαλλικού τένις.

Στα προημιτελικά, ο ταλαντούχος Δανός διασταυρώνεται με τον κάτοχο του περσινού τίτλου 6-Αλεξάντερ Μπούμπλικ ενώ επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό βρίσκονται και οι 3-Μπόρνα Τσόριτς, 7-Εμίλ Ρουσουβουόρι.

Ο Ρούνε έχει ήδη τρεις τίτλους καριέρας, στο χωμάτινο τουρνουά του Μονάχου (ATP 250) και τα δύο indoor hard court σε Στοκχόλμη (ATP 500) και Παρίσι (ATP 1000).

Ο Γιάνικ Σίνερ, Νο2 του ταμπό, περιμένει στο 2ο γύρο πιθανότατα τον επικίνδυνο Μάρτον Φούτσοβιτς που αντιετωπίζει qualifier στην πρεμιέρα του ενώ στα προημιτελικά θα συναντήσει είτε τον 8-Μπένζαμιν Μπονζί είτε τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς.

4-Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ και 5-Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς είναι το πιθανό ζευγάρι στην 8αδα για το κάτω μέρος του ταμπλό.

OPEN SUD DE FRANCE DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Με Ρούνε και Σίνερ το ταμπλό του Μονπελιέ (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα