Αμερικανική υπόθεση στο Ντάλας (draw)

09:11 5/2/2023 - Πηγή: Tennis24

Οι δύο Top20, Τέιλορ Φριτς και Φράνσις Τιαφό που οδήγησαν τις ΗΠΑ στην κατάκτηση του United Cup στο ξεκίνημα της σεζόν, αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο Dallas Open της πατρίδας τους που είναι το μοναδικό indoor τουρνουά που διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Φριτς, Νο1 του ταμπλό και Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, κατέκτησε πέρυσι στην πατρίδα του το Indian Wells Masters ενώ ο Φράνσις Τιαφό, Νο2 του ταμπλό και Νο15 στον

κόσμο, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν.

Πλην των δύο κορυφαίων Αμερικανών, στο ATP 250 τουρνουά του Τέξας θα αγωνιστούν επίσης και οι Τζέι Τζέι Γουλφ, Μακένζι ΜακΝτόναλντ και Μάρκος Γκιρόν που θα ψάξουν τον πρώτο τους ATP τίτλο ενώ στο ταμπλό ξεχωρίζει και το όνομα του Τζον Ίσνερ που έχει κερδίσει τα 15 από τα 17 τρόπαια της καριέρας του, σε έδαφος των ΗΠΑ.

Ο Φριτς στο 2ο γύρο περιμένει έναν εκ των Σοκ-Ιβάσκα ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον 7-Μάρκος Γκιρόν και στα ημιτελικά με το Νο3 του ταμπλό, Ντένις Σαποβάλοφ που αγωνίζεται με wild card στο τουρνουά.

Ο Τιαφό θα ξεκινήσει πιθανότατα με τον δήμιο του Ράφαελ Ναδάλ στη Μελβούρνη, ΜακΝτόναλντ ενώ συναντά τον συμπατριώτη του και Νο6 του ταμπλό, Τζέι Τζέι Γουλφ στην 8αδα.

5-Τζον Ίσνερ και 4-Μιομίρ Κετσμάνοβιτς είναι το πιθανό ζευγάρι στα προημιτελικά για το κάτω μέρος του ταμπλό.

Οι πιθανοί προημιτελικοί στο Ντάλας
Φριτς-Γκιρόν
Σαποβάλοφ-Μαναρινό

Ίσνερ-Κετσμάνοβιτς
Τιαφό-Γουλφ

DALLAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Αμερικανική υπόθεση στο Ντάλας (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα