Με Μεντβέντεφ το ταμπλό της Γενεύης (draw)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επιστρέφει στο tour, για πρώτη φορά στη φετινή χωμάτινη σεζόν, μετά την μικροεπέμβαση που υποβλήθηκε στις αρχές Απριλίου, μετά την ολοκλήρωση του Miami Open.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης θα παίξει στο χωμάτινο τουρνουά της Γενεύης την ερχόμενη εβδομάδα και εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και στο Γαλλικό Όπεν που ξεκινάει την αμέσως επόμενη εβδομάδα (22/05).

Αν και στην αρχή είχε αποφασίσει να μην παίξει καθόλου στο χώμα, ο 26χρονος Ρώσος άλλαξε

άποψη έχοντας στο μυαλό του και τους ATP πόντους, στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στο Νο1.

Ο Μεντβέντεφ έχει bye στον 1ο γύρο και περιμένει στη φάση των “16” το νικητή της αναμέτρησης Γκασκέ-Μίλμαν. Στα προημιτελικά διασταυρώνεται είτε με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ είτε με τον Ντόμινικ Τιμ που ψάχνει την πρώτη του νίκη εδώ και πολύ καιρό στο tour.

Ο Αυστριακός θα παίξει στην πρεμιέρα με αντίπαλο προερχόμενο από τα προκριματικά και στο 2ο γύρο πιθανότατα με τον Μπούμπλικ.

3-Σαποβάλοφ και 5-Μπασιλασβίλι είναι επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό στο Geneva Open.

Το Νο2 της ATP 250 διοργάνωσης καταλαμβάνει ο Κάσπερ Ρουντ, όμως είναι άγνωστο αν θα παίξει τελικά στην Ελβετία, μετά την επιτυχημένη πορεία του στη Ρώμη.

Ένα από τα ενδιαφέροντα ματς του 1ου γύρου είναι αυτό ανάμεσα στον Φάμπιο Φονίνι και τον Θανάση Κοκκινάκη που βρίσκονται στο quarter του Ρουντ και διασταυρώνονται στα προημιτελικά με τον Νορβηγό.

GENEVA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Με Μεντβέντεφ το ταμπλό της Γενεύης (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα