To War of the Realms ξεκινά με μεγάλες απώλειες

Φοβού τον Malekith.

To "War of the Realms" crossover της Marvel ξεκίνησε και ήδη κάποιοι χαρακτήρες έχασαν την ζωή τους στα χέρια της στρατιάς του Malekith.

Warning: spoilers από το War of the Realms #1!

Έχοντας ολοκληρώσει την κατάκτηση των υπόλοιπων εννιά realms του World Tree, το Dark Eld, Malekith, έχει βάλει στόχο την Midgard και τους σούπερ ήρωες της. Αλλά ενώ ξεκινάει η εισβολή της

Γης, ο Malekith αποφασίζει να ξεκινήσει με τον Thor και την οικογένεια του.

Ο Thor κατάφερε να ξεφύγει αλλά ο πατέρας του δεν ήταν τόσο τυχερός. Ο Odin είναι ο πρώτος που πεθάνει στα χέρια των δολοφόνων του Malekith.

Art by Russell Dauterman. (Image Credit: Marvel Comics)

H μητέρα τού, Freyja, κατάφερε να γλυτώσει με την βοήθεια του Spider-Man, που έφτασε ακριβώς όταν έπρεπε. Και όταν ο Laufey και οι Frost Giants έρχονται να αποτελειώσουν τη δουλειά, ο Loki κόβει το χέρι του πατέρα του στην προσπάθεια του να βοηθήσει την οικογένεια τού. Δυστυχώς, επειδή ο Loki κυριολεκτικά μαχαίρωσε την Freyja στην πλάτη την τελευταία φορά που συναντήθηκαν (για δικούς του λόγους), κανείς δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που είναι μαζί τους στην Νέα Υόρκη.

Για να αποδείξει την αφοσίωση του στην οικογένεια του και στην Asgard, ο Loki επιτρέπει στον εαυτό του να πιαστεί αιχμάλωτος και να τον φάει ο Laufey.

Art by Russell Dauterman. (Image Credit: Marvel Comics)

Έτσι λοιπόν, το πρώτο από τα έξι τεύχη του crossover ξεκίνησε με δύο σημαντικούς Asgardians νεκρούς. Αν και με τον Loki ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται....

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceAvengers: Endgame Teaser ImagesO Jonathan Hickman θα αναζωογονήσει τους X-MenΝέα κόμικ της Marvel στα ελληνικά από τις εκδόσεις Anubis

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα