Με Φριτς και Ίσνερ οι ημιτελικοί στο Ντάλας (vid)

Σε τροχιά τίτλου παρέμεινε στο Dallas Open της πατρίδας του ο κορυφαίος Αμερικανός της κατάταξης, Τέιλορ Φριτς ο οποίος ξεπέρασε στα τρία σετ το εμπόδιο του συμπατριώτη του Μάρκος Γκιρόν.

Ο 25χρονος Αμερικανός που έχει εξασφαλίσει ήδη την άνοδο στο Νο7 της ATP Rankings και απειλεί τον Ναδάλ στην 6η θέση, επικράτησε 7-6(7), 3-6, 6-3 του Γκιρόν και προκρίθηκε στους “4” καλύτερους της indoor διοργάνωσης στο Τέξας.

Ο

Φριτς, κάτοχος του Indian Wells Masters, πέτυχε το πρώτο του break στο ματς στο 2ο game του καθοριστικού σετ και κατάφερε να διατηρήσει το σερβίς του μέχρι το τέλος, φτάνοντας στη δύσκολη νίκη.

Στα ημιτελικά του Σαββάτου (01:00GR), ο Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον Γίμπινγκ Γου που συνέχισε την εξαιρετική του πορεία στο Νταλας αφού μετά τον Σαποβάλοφ, κέρδισε και τον Αντριάν Μαναρινό με 6-3, 6-3 και θα αγωνιστεί στον πρώτο του ημιτελικό στο ATP Tour.

Στον άλλο ημιτελικό του Σαββάτου (22:00GR) θα αναμετρηθούν Τζον Ίσνερ και Τζει Τζει Φουλφ, μετά τις νίκες τους στα προημιτελικά επί των Εμίλιο Γκόμεζ και Φράνσις Τιαφό αντίστοιχα.

Ο Ίσνερ, Νο39 στον κόσμο, επιβλήθηκε 7-6(8), 7-5 του Εμίλιο Γκόμεζ και έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος στην Open Era που φτάνει τα 500 κερδισμένα tie breaks.

Όσον αφορά τον Γουλφ, ο 24χρονος Νο43 στον κόσμο, κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και απέκλεισε με 4-6, 6-3, 6-4 το Νο2 του ταμπλό, Φράνσις Τιαφό.

Οι ημιτελικοί του Dallas Open

Φριτς-Γου
Ίσνερ-Γουλφ

DALLAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Με Φριτς και Ίσνερ οι ημιτελικοί στο Ντάλας (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα