Με αέρα από το Εστορίλ!

19:36 8/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Δεν σταματιέται αυτήν την περίοδο ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος κέρδισε τον Αντριάν Μαναρινό στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε στο Εστορίλ!

Το νικηφόρο σερί που “τρέχει” από το τουρνουά του Εστορίλ συνέχισε εντυπωσιακά ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Το πολύ σημαντικό bye του πρώτου γύρου, που έχει κατακτήσει με το σπαθί του όντας στους οκτώ καλύτερους του ταμπλό, του έδωσε τις απαιτούμενες μέρες ξεκούρασης ώστε να είναι φρέσκος στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη όπου κέρδισε τον Αντριάν Μαναρινό με 6-2,

7-5!

Με μια, συνολικά, πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν τενίστα που δεν έχει ιδιαίτερες “περγαμηνές” στο χώμα, αλλά το ιδιόρρυθμο στιλ παιχνιδιού του με τις flat μπάλες είναι πάντα επικίνδυνο και μπορεί να σου επηρεάσει τον ρυθμό.

Παρά το γεγονός ότι πιέστηκε στο δεύτερο σετ, ο Στεφ έχει πλέον το winning mentality και τον αέρα του φαβορί και γενικότερα σου εμπνέει εμπιστοσύνη ότι θα ολοκληρώσει τη δουλειά την ώρα που πρέπει.

Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε “κρύος” το ματς δεχόμενος break με το καλημέρα, ο Στεφ “ξύπνησε” άμεσα και έδωσε ρεσιτάλ τένις στο υπόλοιπο του σετ κερδίζοντας τα έξι από τα επτά επόμενα games με πολύ επιθετικό τένις.

Ο Μαναρινό ανέβασε, όμως, πολύ τις επιστροφές του στο δεύτερο και, ακόμα και αν δεν απείλησε τα σερβίς του Τσιτσιπά, κράταγε συνεχώς το δικό του σερβίς μεταφέροντας ένα κομμάτι πίεσης στον 20χρονο πρωταθλητή.

Ο οποίος, όμως, “μίλησε” στο καλύτερο σημείο.

Με τον Μαναρινό να σερβίρει στο 5-6, ο Τσιτσιπάς συνέχισε να παίζει πολύ επιθετικά και ανταμείφθηκε στο πρώτο του μάλιστα match point δίχως να εμπλακεί σε περιπέτειες tie break.

Ο Στέφανος, που βρίσκεται στο quarter του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και στο μισό του Ραφαέλ Ναδάλ αγωνίζεται τώρα με έναν εκ των Βερντάσκο ή Κατσάνοφ στον επόμενο γύρο δίχως να έχει να φοβηθεί τίποτα από κανέναν τους!

Τετάρτη, 8/5: 2ος γύρος Madrid Masters

Nishikori (Japan) beat Delien (Bolivia) 7-5 7-5
Tiafoe (USA) beat Kohlschreiber (Germany) 6-4 3-6 6-3
Chardy (France) beat Schwartzman (Argentina) 6-1 6-2
Wawrinka (Switzerland) beat Pella (Argentina) 6-3 6-4
Monfils (France) beat Fucsovics (Hungary) 1-6 6-4 6-2
Djere (Serbia) beat Del Potro (Argentina) 6-3 2-6 7-5
Nadal (Spain) beat Auger-Aliassime (Canada) 6-3 6-3
Fognini (Italy) beat Millman (Argentina) 6-2 6-2
Tsitsipas (Greece) beat Mannarino (France) 6-2 7-5

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Με αέρα από το Εστορίλ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα