Μυθική εμφάνιση Χάλεπ – Έχασε… 12 πόντους! – VIDEO

14:31 8/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Σιμόνα Χάλεπ πραγματοποίησε μια ιστορική εμφάνιση στη Μαδρίτη, καθώς κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Βικτόρια Κούζμοβα χωρίς να χάσει ούτε γκέιμ, ενώ απόλεσε μόλις 12 πόντους…

Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια, πέτυχε την πιο εντυπωσιακή νίκη της εβδομάδας, μακράν από τη δεύτερη, μιας και κέρδισε μέσα σε μόλις 45 λεπτά την Βικτόρια Κούζμοβα, Νο46 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και πέρασε έτσι στη φάση των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Η Χάλεπ κέρδισε με

6-0, 6-0 την Σλοβάκα, χάνοντας επτά και πέντε πόντους αντίστοιχα σε κάθε σετ, με την Κούζμοβα να μην καταφέρνει ποτέ(!) να φτάσει σε γκέιμ πόιντ.

She only needed 44 minutes to close out the match 6-0, 6-0 over Kuzmova.@Simona_Halep showed her skills at the #MMOpen pic.twitter.com/iUUEbFVo6E

WTA (@WTA) 8 Μαΐου 2019


Αδιανόητη εμφάνιση της Χάλεπ που “ισοπέδωσε” την αντίπαλό της και έστειλε μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις για τα… κέφια που έχει αυτή την εβδομάδα στο Mutua Madrid Open.

Αυτό, ήταν το δεύτερο double bagel στην καριέρα της Ρουμάνας. Στο Η2Η πόντων των δυο κοριτσιών, ολοκληρώθηκε με το απίστευτο σκορ του… 48-12.

Στα προημιτελικά, η Χάλεπ θα παίξει κόντρα στην νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Άσλεϊ Μπάρτι και την Γιούλια Πουτίντσεβα.

Εντυπωσιακή νίκη πήρε και η Κίκι Μπέρτενς, που επιβλήθηκε του Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης, Αναστασία Σεβάστοβα, με 6-1, 6-2 και περιμένει πλέον μια εκ των Πέτρα Κβίτοβα και Καρολίν Γκαρσία στα προημιτελικά.

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μυθική εμφάνιση Χάλεπ – Έχασε… 12 πόντους! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα