Προχωρά ο Βαβρίνκα, δεν άντεξε ο “Πύργος” – VIDEO

18:35 8/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Στάνισλας Βαβρίνκα συνέχισε με εντυπωσιακό τρόπο την πορεία του στο φετινό Madrid Masters αλλά ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης με την εμφάνισή του όμως να αφήνει υποσχέσεις!

Στο πρώτο του φετινό ματς στο χώμα και μόλις τέταρτο σε μια χρονιά και πάλι “σημαδεμένη” από τραυματισμούς, δεν κατάφερε να επικρατήσει ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

Πρώτα όμως έκανε, εν γένει, και με δεδομένη την απουσία του από το τουρ, μία παραπάνω από ικανοποιητική εμφάνιση και ας

ηττήθηκε από τον Σέρβο και εξαιρετικό στο χώμα, Λάσλο Τζέρε, με 6-3, 2-6, 7-5.

Τα τρία χαμένα break point που είχε ο “Πύργος” στα μέσα του τρίτου σετ και ακόμα μία στο υπέρ του 5-4, δηλαδή match point, πιθανώς και του κόστισαν τον αγώνα καθώς ο Τζέρε ήταν απόλυτα κυνικός στη μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο τρίτο σετ στο πολύ οριακό 5-5.

Oι δύο τενίστες είχαν μοιραστεί τα πρώτα δύο σετ και τις εντυπώσεις με τον “Πύργο” πάντως να στέκεται πολύ καλά στο ματς παρά το γεγονός ότι έχει παίξει ελάχιστα φέτος, πόσο μάλλον σε μια επιφάνεια που χρειάζεται ειδικό χρόνο προσαρμογής όπως είναι το χώμα…

Παρά τον αποκλεισμό, ο Ντέλπο θα κρατήσει τα πολλά θετικά της εμφάνισης του και κυρίως το γεγονός ότι δείχνει να είναι και πάλι υγιής και να έχει αφήσει πίσω του τα πάμπολλα προβλήματα τραυματισμού που τον έχουν ταλαιπωρήσει στην καριέρα του.

Εντυπωσιακός Βαβρίνκα!

Κόντρα σε έναν τενίστα που έχει κάνει “θραύση” φέτος στη χωμάτινη επιφάνεια, τον Γκουίντο Πέγια, ο Stan the Man τα πήγε περίφημα και κέρδισα απόλυτα ελεγχόμενα τον Αργεντινό με 6-3, 6-4 για να προκριθεί στον τρίτο γύρο της Μαδρίτης!

Άψογος στο σερβίς του, σώζοντας και τα πέντε break point που δημιούργησε ο Αργεντινός και με το γνωστό του “γενναίο” και επιθετικό τένις, ο Σταν πετυχαίνει ήδη το καλύτερο του αποτέλεσμα στο χώμα φέτος και κλείνει ένα σούπερ ντέρμπι με τον Κέι Νισικόρι στους “16”!

Με Μονφίς ο Φέντερερ!

Την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά μετά από πολύ καιρό (2015) με τον Γκαέλ Μονφίς στο χώμα θα έχει ο Ρότζερ Φέντερερ!

Ο 33χρονος Γάλλος κέρδισε με μια σπουδαία ανατροπή τον Μάρτον Φούτσοβιτς με 1-6, 6-4, 6-2 σε ένα ματς όπου έκανε και πάλι τα…δικά του πετυχαίνοντας έναν ασύλληπτο πόντο που έχει μπει ήδη στα highlights της χρονιάς!

Τετάρτη, 8/5: 2ος γύρος Madrid Masters

Nishikori (Japan) beat Delien (Bolivia) 7-5 7-5
Tiafoe (USA) beat Kohlschreiber (Germany) 6-4 3-6 6-3
Chardy (France) beat Schwartzman (Argentina) 6-1 6-2
Wawrinka (Switzerland) beat Pella (Argentina) 6-3 6-4
Monfils (France) beat Fucsovics (Hungary) 1-6 6-4 6-2
Djere (Serbia) beat Del Potro (Argentina) 6-3 2-6 7-5
Nadal (Spain) beat Auger-Aliassime (Canada) 6-3 6-3
Fognini (Italy) beat Millman (Argentina) 6-2 6-2

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Προχωρά ο Βαβρίνκα, δεν άντεξε ο “Πύργος”VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα