Ανεβαίνει ο Ράονιτς – VIDEO

Σε ανοδική πορεία συνεχίζει ο Μίλος Ράονιτς ο οποίος κέρδισε στα δύο σετ τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και αποτελεί τη μεγάλη απειλή για τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο στο πάνω μέρος του ταμπλό

Στο βραδινό ντέρμπι της Κυριακής, ο Μίλος Ράονιτς είχε σε μεγάλη ημέρα το σερβίς του και κατάφερε να υπερκεράσει κάθε εμπόδιο που του έβαλε ο ταχύτατος Ντιέγκο Σβάρτσμαν, συνεχίζοντας τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων.

Προερχόμενος από τα ημιτελικά του Indian Wells Masters και την άνοδο 13ων θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη (Νο25),

ο Ράονιτς επικράτησε 7-6(5), 6-3 του πολύ ανεβασμένου, φέτος, Ντιέγκο Σβάρτσμαν και προκρίθηκε στους “16” καλύτερους του Μαϊάμι όπου τον περίμενε ο Ζέρεμι Σαρντί, μετά τη σπουδαία νίκη νωρίτερα επί του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο Ράονιτς έσωσε και τα τρία (συνεχόμενα) break point του αντιπάλου του ενώ κατάφερε να πετύχει δύο στο σερβίς του Αργεντίνου στο 2ο σετ, φτάνοντας στη νίκη σε 1 ώρα και 31 λεπτά αγώνα στο Stadium.

Μετά τη δύσκολη κατάκτηση του εναρκτήριου σετ στο tie break, ο Ράονιτς βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο 1-2 0/40, στο ξεκίνημα του 2ου σετ. Αφού έσωσε τις τρεις ευκαιρίες του Σβάρτσμαν, πέτυχε το break στο 5ο game (3-2) και πιστοποίησε την ανωτερότητά του με ένα ακόμη break στο τέλος του ματς.

Ο 27χρονος Καναδός, πρώην Νο3 στον κόσμο, τελείωσε το ματς με 20 στους 28 κερδισμένους πόντους στο φιλέ και 26 winners, 10 εκ των οποίων άσοι.

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν τα υπόλοιπα παιχνίδια του 3ου γύρου στο Masters των ανδρών και ξεχωρίζουν τα ζευγάρια Κύργιος-Φονίνι, Α.Ζβέρεφ-Φερέρ, Κοκκινάκης-Βερτνάσκο, Κουέρι-Σαποβάλοφ, Τσόριτς-Σοκ.

MIAMI MASTERS DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Ανεβαίνει ο Ράονιτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα