Ματσάρα με φόντο τον τελικό του Monte Carlo Masters

Σε λιγότερο από 24 ώρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο κεντρικό court του Monte Carlo Country Club για να συνεχίσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στο Πριγκιπάτο του Μονακό.

Μετά την ΕΠΙΚΗ πρόκριση επί του Ντιέγκο Σβάρτσμαν και την υπερπροσπάθεια να γυρίσει απο το 0-4 games στο καθοριστικό σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής έχει μπροστά του μια ακόμη μεγάλη πρόκληση που ακούει στο όνομα Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος

δείχνει επίσης αναγεννημένος στην έναρξη της χωμάτινης περιόδου.

Οι δύο άνδρες θα αναμετρηθούν για 10η φορά στην καριέρα τους, δίνοντας συνέχεια στο συναρπαστικό rivalry που διατηρούν από το 2018, με τον Τσιτσιπά να προηγείται 6-3 στις νίκες, έχοντας μάλιστα το απόλυτο 2-0 στις χωμάτινες συναντήσεις τους (Madrid Masters 2019, Roland Garros 2021).

Η τελευταία τους αναμέτρηση ήταν πέρυσι στο Σινσινάτι οπου ο 24χρονος Γερμανός, Νο3 στον κόσμο, επικράτησε στο tie break του καθοριστικού σετ.

Τσιτσιπάς και Ζβέρεφ θα αναμετρηθούν στο 2ο ημιτελικό του Monte Carlo Masters που θα ξεκινήσει περίπου στις 16:30GR, αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού όπου θα αναμετρηθούν οι Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Αλεχάντρο Νταβίνοβιτς-Φοκίνα (14:30GR).

Όταν ο Στέφανος ρωτήθηκε τι θα χρειαστεί να κάνει απέναντι στον Ζβέρεφ, είπε: “Το ίδιο με σήμερα. Θα χρειαστεί μεγάλη αποφασιστικότητα και προσοχή στις λεπτομέρειες. Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και θα χρειαστεί να παίξω το καλύτερό μου τένις”

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Ματσάρα με φόντο τον τελικό του Monte Carlo Masters appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ματσάρα, Monte Carlo Masters,matsara, Monte Carlo Masters