Μάρεϊ: “Πονούσα παντού μετά το ματς με τον Κύργιο”

Ο Άντι Μάρεϊ μπορεί να έδειξε σημάδια αγωνιστικής ετοιμότητας στον πρώτο του επίσημο αγώνα μετά από 11 μήνες, κόντρα στον Νικ Κύργιο στο Queen’s, όμως λίγες ημέρες μετά, αποκάλυψε πως πονούσε σε όλο το σώμα του για περισσότερες από 24 ώρες αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης…

Μπορεί ο Βρετανός να επέστρεψε στο τένις με μια εξαιρετική εμφάνιση πριν λίγες ημέρες, παρά την ήττα από τον Νικ Κύργιο στον 1ο γύρο του Fever Tree

Championships, όμως ο πόνος του… χτύπησε την πόρτα για ακόμη μια φορά.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ δήλωσε στο BBC πως πονούσε σε όλο του το σώμα αμέσως μετά το πέρας του αγώνα και δεν μπορούσε να συνέλθει για τις επόμενες τουλάχιστον 24 ώρες.

Ο Μάρεϊ τόνισε πως χρειάστηκε να περάσουν δυο ημέρες για να μην πονάει κάπου στο σώμα του, χαρακτηρίζοντας λογική όμως την συγκεκριμένη εξέλιξη, μιας και είχε να αγωνιστεί πάρα πολύ καιρό στο Tour.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Δεν ένιωθα πολύ καλά 24 ώρες αμέσως μετά τον πρώτο μου αγώνα κόντρα στον Νικ Κύργιο. Πονούσα στο ισχίο μου, ένιωθα σφιγμένος, πονούσα στους γλουτούς και χαμηλά στην πλάτη. Πονούσα παντού.

Όταν παίζεις στο γρασίδι, η μπάλα σκάει λιγότερο και αναγκάζεσαι να σκύβεις, να πιέζεσαι χαμηλά ώστε να φτάσεις να την χτυπήσεις σωστά. Ήταν λογικό να πονάω μετά το πρώτο μου ματς, είχα να παίξω τόσο πολύ καιρό και ζορίστηκα αρκετά. Έπρεπε να περάσουν 48 ώρες για να αισθανθώ καλύτερα”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μάρεϊ: “Πονούσα παντού μετά το ματς με τον Κύργιο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα