Πήρε ρακέτες με το prize money του Roland Garros!!

Ο Μοχάμεντ Σαφουάτ, Νο163 τενίστας στον κόσμο, χρησιμοποίησε το χρηματικό έπαθλο από τη συμμετοχή του στον πρώτο γύρο του Γαλλικού Όπεν για να αγοράσει… ρακέτες μιας και έχει ξεμείνει εντελώς από χορηγούς!

Σίγουρα οι περισσότεροι τενίστες δεν… ξοδεύουν κομμάτι από τα χρηματικά τους έπαθλα από τουρνουά για να αγοράσουν ρακέτες!

Αυτός, όμως, δεν ισχύει στην περίπτωση του 27χρονου Αιγύπτιου, Μοχάμεντ Σαφουάτ που έχει πιο… επείγουσες ανάγκες από τον μέσο επαγγελματία τενίστα!

Λόγω ενός ξαφνικού

τραυματισμού του Βίκτορ Τροϊτσκι, μπήκε “σφήνα” στο βασικό ταμπλό του Γαλλικού Όπεν όπου και ήταν τίμιος στην ήττα του με straight sets από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ!

Το πιο σημαντικό για τον Σαφουάτ, όμως, είναι ότι “τσέπωσε” το ποσό των 40.000 Ευρώ, κάτι που είχε απόλυτη ανάγκη μιας και, λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης στη χώρα του, δεν έχει χορηγούς!

“Αγόρασε μερικές ρακέτες με χρηματικό έπαθλο. Νιώθω εντάξει που είμαι μόνος μου, στο τέλος της ημέρας εγώ τα κέρδισα και τα κάνω ό,τι θέλω. Κανένας δεν μου έδωσε τίποτα και κανένας δεν περιμένει τίποτα από μένα” σχολίασε την κατάστασή του σοφά!

Κώστας Αϊτάκης

The post Πήρε ρακέτες με το prize money του Roland Garros!! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα