Μάρεϊ: “Να κλείσω τη σεζόν όσο καλύτερα μπορώ”

Μετά από τον αποκλεισμό του στον 2ο γύρο του του τουρνουά στη Ρεν (ATP Challenge) από τον Ρώσο και Νο158 του κόσμου, Ρόμαν Σαφιούλιν, ο Άντι Μάρεϊ παραμένει Γαλλία και συγκεκριμένα στη Μετς, όπου και θα αγωνιστεί στο τουρνουά Moselle Open, το οποίο και είχε κατακτήσει το 2007.

Ο Βρετανός και πρώην Νο1 του κόσμου, δήλωσε, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ότι θέλει να κάνει ένα δυνατό φινάλε στη φετινή σεζόν, τονίζοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να τα δώσει όλα στους μήνες που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί

η χρονιά. 

Παρά την ήττα του από τον Στέφανο Τσιτσιπά, στην…επεισοδιακή αναμέτρηση για τον 1ο γύρο του US Open, ο Μάρεϊ δήλωσε ότι βρήκε τον καλύτερό του εαυτό στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οδηγώντας τον Νο3 του κόσμου στα 5 sets. 

“Έπαιξα έναν πολύ καλό αγώνα, όσον αφορά το επίπεδο μου.”, δήλωσε ο Μάρεϊ. “Μπορεί να μην πήρα το αποτέλεσμα που ήθελα, αλλά έπαιξα καλά. Οπότε είναι καλό να γνωρίζω ότι το επίπεδό μου είναι ακόμα σε υψηλό επίπεδο απέναντι στους καλύτερους παίκτες.”

“Πρέπει να προσπαθήσω να το διατηρήσω. Πρέπει να αγωνίζομαι συνέχεια μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στους επόμενους 2 μήνες.”

Συνολικά ο Μάρεϊ έχει αγωνιστεί φέτος σε 7 τουρνουά, με τα 4 να είναι τον περασμένο μήνα σε όλα τα επίπεδα συμπεριλαμβανομένου και του ATP Challenge στην Ρεν, την περασμένη εβδομάδα.

“Φυσικά και θέλω να κερδίζω στους αγώνες μου. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσω τη συνέπεια που χρειάζεται και μαζί με αυτό θα συνηθίσει και το σώμα μου. Αν κερδίσω 4-5 παιχνίδια σε ένα τουρνουά, τότε ίσως χρειαστεί να κάνω ένα μικρό διάλειμμα για την επόμενη εβδομάδα.”

“Αυτό όμως για την ώρα δεν έχει χρειαστεί στα τελευταία τουρνουά, οπότε νιώθω καλά σωματικά και συνεχίζω την προσπάθεια να παίζω όσο πιο συχνά μπορώ.”

Ο Σκωτζέσος θα ξεκινήσει στη Μετς κόντρα σε έναν αρκετά δύσκολο αντίπαλο, τον Γάλλο Ούγκ Αμπέρ, για τον οποίον ο Μάρεϊ μίλησε με τα καλύτερα λόγια. 

“Παίξαμε μια φορά πριν από 2 χρόνια στην Αμβέρσα και από τότε πίστευα ότι θα παίξει σε υψηλό επίπεδο. Σερβίρει εξαιρετικά, έχει “καθαρά” χτυπήματα και γενικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης.”

Η αναμέτρηση του Άντι Μάρεϊ με τον Ούγκο Αμπέρ είναι η 4η στο πρόγραμμα της Τρίτης (21/9) και αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 19:00GR.

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Θάνος Σταθόπουλος

The post Μάρεϊ: “Να κλείσω τη σεζόν όσο καλύτερα μπορώ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα