Φέντερερ: “Τα χειρότερα τα άφησα πίσω μου”

Αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει στα γήπεδα, είναι ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά το τρίτο χειρουργίο στο δεξί γόνατο, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ο 40χρονος Ελβετός, μίλησε για την κατάστασή του και εξέφρασε την επιθυμία του να ξεκινήσει προπονήσεις άμεσα, εκδηλώνοντας τη δίψα για να επιστρέψει και στο tour.

“Τα χειρότερα ειναι πίσω μου. Ανυπομονώ για όσα έρχονται από εδώ και πέρα” είπε χαρακτηριστικά ο Βασιλιάς, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Mercedes-Benz στη Ζυρίχη.

Ο Φέντερερ δεν έχει πιάσει

ακόμα ρακέτα και μετά το περσινό πάθημα, δεν θα βιαστεί να το κάνει… Άλλωστε, βλέπει την επιστροφή του στο επαγγελματικό τένις ως πρόκληση.

“Θέλω να επιστρέψω στο court και στη γυμναστική το συντομότερο δυνατό αλλά αυτό θέλει λίγο υπομονή. Το πάμε βήμα-βήμα. Όταν έρχεσαι από έναν τραυματισμό, η επόμενη μέρα είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Είναι συναρπαστική εποχή. Είμαι καλά ψυχολογικά. Το είχα περάσει και πέρυσι” πρόσθεσε.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, αναφέρθηκε και στην απουσία του από το Laver Cup στο οποίο είναι εκ των εμπνευστών της διοργάνωσης, λέγοντας ότι θα είναι τρεις πολύ δύσκολες ημέρες κατά τη διάρκεια των αγώνων.

“Αυτό με πονάει πολύ, φυσικά. Θα είναι 3 σκληρές μέρες όταν μπορώ πραγματικά να ασχοληθώ με το τένις” είπε ενώ για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Laver Cup 2022 που θα γίνει στο Λονδίνο, υπογράμμισε: “Είναι ένας από τους στόχους μου για να επιστρέψω και να μπορέσω να παίξω εκεί”

The post Φέντερερ: “Τα χειρότερα τα άφησα πίσω μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα