Μάρεϊ: “Η Ραντουκάνου θα τα καταφέρει”

Ο Άντι Μάρεϊ δήλωσε βέβαιος ότι η Έμμα Ραντουκάνου «έχει τα κατάλληλα θεμέλια» και «είναι πολύ έξυπνη» ώστε να διαχειριστεί τις αυξημένες προσδοκίες μετά τη νίκη της στο US Open.

Η 19χρονη Βρετανίδα τράβηξε την προσοχή του κόσμου όταν έγινε η πρώτη παίκτρια προερχόμενη από τα προκριματικά που κερδίζει έναν τίτλο Grand Slam μετά την κατάκτηση του US Open 2021.

Σε συνέντευξή του

στο Eurosport στο Άμπου Ντάμπι, ο τρεις φορές πρωταθλητής Grand Slam Άντι Μάρεϊ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συμπατριώτισσα του.

“Νιώθω ότι επειδή κέρδισε το US Open στα 18, φαντάζομαι ότι για κάποιο χρονικό διάστημα ο Τύπος θα είναι αρκετά επιεικής μαζί της. Θα υπάρξουν ορισμένα στάδια στην καριέρα της, σίγουρα κοντά στο Wimbledon και τη σεζόν στο χόρτο όπου οι απαιτήσεις είναι εξαιρετικά υψηλές” δήλωσε ο Άντι.

“Θα υπάρξει μεγάλη πίεση εκεί. Ξέρω ότι είναι προφανώς κάτι που είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να το διαχειριστεί, αλλά δεν είναι εύκολο”

“Είναι απίστευτα καλά προσγειωμένη. Είναι πολύ, πολύ έξυπνη. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι απολύτως καλά, αλλά δεν είναι εύκολο” είπε για τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Ραντουκάνου να ξεχωρίζει.

“Σίγουρα δεν το είχα στον βαθμό που το είχε, αλλά όταν έπαιξα για πρώτη φορά στο Wimbledon ήμουν άγνωστος και ξαφνικά έγινα πρωτοσέλιδο εφημερίδων μέσα σε μία νύχτα. Και αυτό είναι το ίδιο πράγμα που της συνέβη αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Ξέρω λοιπόν ότι αυτό πρέπει να είναι πολύ δύσκολο για εκείνη”

“Είναι απλώς σημαντικό να έχεις την οικογένειά σου και την ομάδα σου και όλους τους γύρω σου και να είναι αυτοί που ακούς και να προσπαθείς ό,τι καλύτερο μπορείς για να μπλοκάρεις τους υπόλοιπους”

Δανάη Μασκαλέρη

The post Μάρεϊ: “Η Ραντουκάνου θα τα καταφέρει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα