Μαγκεβίτσιους: “Ποια ζέστη; Ο Τσιτσιπάς!”

Ο προπονητής των Λιθουανών, Ριμβάιντας Μαγκεβίτσιους, όπως ήταν λογικό στάθηκε, σε δηλώσεις του, στο πιο δύσκολο εμπόδιο για την ομάδα του, τον Νο3 του κόσμου, Στέφανο Τσιτσιπά λίγο πριν την αναμέτρηση της Λιθουανίας με την Ελλάδα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μπορεί τα λιθουανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγω για… ζεστές

και δύσκολες συνθήκες στη χώρα μας, ωστόσο ο Μαγκεβίτσιους, ο οποίος είναι στο τιμόνι των Λιθουανών από το 2010 με μια μικρή εξαίρεση ένα παιχνίδι (κόντρα στην Κύπρο) το 2013, μίλησε για τον μεγαλύτερο κίνδυνο της ομάδας του κι αυτός δεν είναι άλλος από τον 23χρονο τενίστα.

“Φυσικά και δεν είναι η ζέστη το θέμα, αλλά ο Τσιτσιπάς”, τόνισε ο Λιθουανός προπονητής. “Αυτό είναι το βασικό εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσουμε για να κερδίσουμε την Ελλάδα.”

“Από την άλλη τόσο ο Ρικάρντας (σ.σ. Μπεράνκις), όσο και ο Λαουρίνας (σ.σ.σ Γκριγκέλις) έχουν παίξει μαζί του και γνωρίζουν καλά το παιχνίδι του. Σε αυτό όμως που πραγματικά έχουμε επικεντρωθεί είναι στο να παρατάξουμε ένα πολύ καλό σχήμα και να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι μας.”

“Ο κάθε αγώνας θα είναι ξεχωριστός και πολύ σημαντικός για την τελική έκβαση της αναμέτρησης.”

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Λαουρίνας Γκρισκέλις. “Η διάθεσή μας είναι πολύ καλή. Έχουμε πολύ καλές συνθήκες στην Ελλάδα. Για μένα προσωπικά δεν έχει ζέστη και ο καιρός είναι υπέροχος.”

“Κατά διαστήματα φυσάει λίγο κι αυτό είναι ίσως πιο ενοχλητικό από τη θερμοκρασία. Όσο για την αντίπαλη ομάδα, αναμφίβολα έχουμε ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο μπροστά μας. Αλλα πραγματικά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις.”

Η αναμέτρηση με τη Λιθουανία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 18-19 Σεπτεμβρίου στο Lyttos Beach Tennis Academy στο Ηράκλειο με στόχο την άνοδο στο World Group 1. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Μαγκεβίτσιους: “Ποια ζέστη; Ο Τσιτσιπάς!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα