Σάκκαρη: Επόμενος σταθμός Οστράβα (vid)

Μετά την εξαιρετική πορεία της στο US Open, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στη δράση και συγκεκριμένα στο 500άρι indoor τουρνουά της Οστράβα που θα διεξαχθεί το διάστημα 20-26/9. 

Αυτή θα είναι η 2η συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση για τη Νο13 του κόσμου, η οποία πέρσι είχε φτάσει ένα βήμα πριν από τον τελικό

χάνοντας από την Βικτόρια Αζαρένκα με 6-1, 6-4. 

Ωστόσο, μέχρι σε εκείνο το σημείο η Σάκκαρη είχε κάνει σπουδαίες νίκες, αποκλείοντας διαδοχικά τις Ελίνα Σβιτολίνα και Ονς Ζαμπερ, ενώ στον 1ο γύρο είχε αποκλείσει την δίδυμη αδελφή της Καρολίνα Πλίσκοβα, Κριστίνα. 

Στον ημιτελικό με την Αζαρένκα η Σάκκαρη ταλαιπωρήθηκε από τα πολλά αβίαστα λάθη (35), αλλά και από τα πολύ χαμηλά ποσοστά στο service, ολοκληρώνοντας τον ημιτελικό με μόλις 46,7% κερδισμένους πόντους πίσω από το 1ο service και 50% από το 2ο. 

Εκτός από την Σάκκαρη στο τουρνουά έχουν δηλώσει συμμετοχή σημαντικά ονόματα. Στο Νο1 του ταμπλό έχει τοποθετηθεί η Καρολίνα Πλίσκοβα, την οποία η Σάκκαρη… διέσυρε στο US Open, στο Νο2 είναι η επίσης Τσέχα και κάτοχος του Roland Garros, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, στο Νο3 η Ίγκα Σφιόντεκ, ενώ ακολουθούν οι Πέτρα Κβίτοβα, αλλά και η “χρυσή” Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Μπελίντα Μπέντσιτς. 

Την 8άδα των seeded παικτριών ολοκληρώνουν φυσικά η Μαρία Σάκκαρη (Νο6), η φιναλίστ του Roland Garros, Αναστάζια Παβλιουτσένκοβα, αλλά και η πρώην Νο1 του κόσμου και ημιφιναλίστ του Wimbledon, Αντζελίκ Κέρμπερ. 

Για την ώρα τη συμμετοχή τους έχουν αποσύρει τόσο η Ελίνα Σβιτολίνα, την οποία αντικατέστησε η Ρουμάνα Σοράνα Κιρστέα, όσο και η Πέτρα Μάρτιτς τη θέση της οποίας πήρε η Ισπανίδα Σάρα Τορίβες Τόρμο. 

 Θάνος Σταθόπουλος 

The post Σάκκαρη: Επόμενος σταθμός Οστράβα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα