Περβολαράκης: “Θα αφήσουμε ό,τι έχουμε μέσα στο γήπεδο”

Ο Μιχάλης Περβολαράκης μίλησε στο tennis24.gr για τις αναμετρήσεις κόντρα στη Λιθουανία στη μάχη για την άνοδο στην 1η κατηγορία του Davis Cup

Ο Νο2 Έλληνας τενίστας έκανε λόγο για το πολύ καλό κλίμα, για το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα θα παίξει και πάλι μπροστά στο ελληνικό κοινό, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει το βαθμό δυσκολίας του αγώνα κόντρα στους Λιθουανούς.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω και πάλι μπροστά στο ελληνικό κοινό και ιδιαίτερα στην Κρήτη.”,

δήλωσε ο 25χρονος. 

“Η εμπειρία από το Τατόι (2019), ήταν μια από τις καλύτερες στη ζωή μου και είμαι σίγουρος ότι θα επαναληφθεί το ίδιο κι αυτή τη φορά.”

Ίδια σχεδόν, ομάδα ίδια παρέα. Ο Περβολαράκης εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι όλα τα παιδιά βρίσκονται και πάλι τονίζοντας ότι το κλίμα είναι πολύ καλό.

“Το κλίμα την ομάδα είναι πολύ καλό. Είμαστε η ίδια ομάδα (με εξαίρεση την προσθήκη του Αλέξανδρου Σκορίλα) και όλα τα παιδιά είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.”

Όσο για τη Λιθουανία ο 25χρονος Έλληνας τενίστας τόνισε: “Οι Λιθουανοί είναι μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι ο κάθε αγώνας θα έχει τη δική του ιδιαιτερότητα και το δικό του βάρος. Θα αφήσουμε ό,τι έχουμε μέσα στο γήπεδο και θα παλέψουμε για την πρόκριση.”

Οι αναμετρήσεις με τη Λιθουανία θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 18-19 Σεπτέμβριο στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach στην Κρήτη με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χερσονήσου και των χορηγών της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Περβολαράκης: “Θα αφήσουμε ό,τι έχουμε μέσα στο γήπεδο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα