Λιούμπισιτς: ”Πολλοί αναρωτιούνται γιατί ο Φέντερερ παίζει ακόμη”

Ο Ρότζερ Φέντερερ μπορεί να διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο σύμφωνα με τον προπονητή του Ιβάν Λιούμπισιτς, ακόμη και τώρα φαίνεται να έχει τη διάθεση να βρίσκεται μέσα στα courts, απολαμβάνοντας το παιχνίδι και έχοντας την όρεξη για ακόμη περισσότερους τίτλους.

Μπορεί το 2020 να μην ήταν η καλύτερη σεζόν για τον Φέντερερ και αυτό εξαιτίας του σοβαρού του τραυματισμού, που του έδωσε τη δυνατότητα να λάβει μέρος μόνο σε ένα μεγάλο τουρνουά, ωστόσο το 2021 φαίνεται να αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο και τον προπονητή

του Ιβάν Λιούμπισιτς.

Μετά το διπλό χειρουργείο στο δεξί του γόνατο, ο Ελβετός Νο.5 στη παγκόσμια κατάταξη, δουλεύει αρκετά σκληρά τους τελευταίους μήνες, ώστε να βρίσκεται στη καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει του Αυστραλιανού Όπεν την νέα χρονιά. Ο Φέντερερ, βρίσκεται ακόμη στο Τοπ-5 και αυτό γιατί εξαιτίας των συνθηκών που επικράτησαν λόγω Covid-19, άλλαξε το σύστημα βαθμολόγησης και διατηρήθηκε ακόμη και φέτος στην Ελίτ του τένις.

Ο Ιβάν Λιούμπισιτς, προπονητής του Ρότζερ, είναι εντυπωσιασμένος από το πόσο μεγάλο κίνητρο βλέπει να έχει ο παίκτης του και φαίνεται έτοιμος για νέες προκλήσεις με τη καινούργια σεζόν.

”Ο Ρότζερ Φέντερερ δουλεύει σκληρά και έχει μεγάλο κίνητρο για να κατακτήσει σπουδαίους τίτλους μέσα στο 2021,” τόνισε ο Λιούμπισιτς.

Σύμφωνα με τον Ιβάν Λιούμπισιτς, ο Φέντερερ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο από πλευράς προετοιμασίας και φαίνεται να μπορεί να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που τον είδαμε την σεζόν που πήγε στο τελικό του Γουίμπλεντον, το 2019.

”Εγώ και ο Ρότζερ προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, τους τελευταίους οκτώ μήνες. Ταξίδεψα στην Ελβετία και προπονηθήκαμε μαζί. Ο Ρότζερ έχει απίστευτο κίνητρο αυτή τη στιγμή, είναι πραγματικά εκπληκτικό. Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πώς μπορεί και παίζει ακόμη, τους είναι δύσκολο να καταλάβουν, πόσο πολύ απολαμβάνει ο ίδιος το παιχνίδι, αλλά και τη δίψα που έχει για περισσότερους τίτλους.” πρόσθεσε ο προπονητής του Φέντερερ.

Ολοκληρώνοντας, ο Ιβάν Λιούμπισιτς, σημείωσε ότι ο Φέντερερ θέλει να παραμείνει ανταγωνιστικός, ενώ στόχος του είναι να βρεθεί στη κατάσταση που ήταν πριν τον τραυματισμό του.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Λιούμπισιτς: ”Πολλοί αναρωτιούνται γιατί ο Φέντερερ παίζει ακόμη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα