Μουράτογλου: “Ο Αλκαράθ είναι η μοντέρνα εκδοχή του Ναδάλ” (vid)

12:41 6/4/2022 - Πηγή: Tennis24

O Πάτρτικ Μουράτογλου βλέπει ομοιότητες μεταξύ του Κάρλος Αλκαράθ και του Ράφα Ναδάλ περιγράφοντας τον 18χρονο ως μια σύγχρονη εκδοχή του Ναδάλ. 

“Καταλαβαίνω απόλυτα τη σύγκριση με τον Ράφα. Πρώτον είναι και οι δύο Ισπανοί, δεύτερον είναι και οι δύο εξαιρετικοί σωματικά, τρίτον είναι απίστευτοι ψυχικά. Νομίζω ότι έχουν το ίδιο στιλ παιχνιδιού.”, τόνισε σε βίντεο που ανέβασε τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram

“Μιλάω πάντα για τον Ράφα του σήμερα και όχι για τον Ράφα στην ηλικία του Αλκαράθ.”,

εξήγησε. “Τότε ο Ράφα έπαιζε πιο πίσω με μεγάλα ράλι, τώρα είναι πιο επιθετικός.”

Ωστόσο, ο Μουράτλογλου ανέφερε και τις διαφορές μεταξύ των δύο παικτών. 

“Αρχικά έχουμε έναν αριστερόχειρα και από την άλλη έναν δεξιόχειρα. Αυτό κάνει τη μεγάλη διαφορά. Η τεχνική του Ράφα είναι μοναδική, ενώ του Αλκαράθ θα έλεγα ότι είναι πιο κλασική. Όταν τους βλέπεις να παίζουν οι ομοιότητες δεν φαίνονται, αλλά ποιοτικά υπάρχουν.”

“Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι έτοιμος σίγουρα. Το έχει δείξει ήδη πολλές φορές. Πρώτον από το γεγονός ότι βελτιώνοντας τόσο γρήγορα. Αυτό είναι ένα σημάδι και επίσης από την ποιότητα που παράγει. Οι σωματικές του ικανότητες είναι απίστευτες.”

“Είναι σαν μηχανή. Είναι ένας απίστευτος αθλητής, έχει όλα τα χτυπήματα και δεν βγάζει στο court αδυναμίες. Έχει τη δύναμη, τη συγκέντρωση σε κάθε πόντο. Δεν αμφιβάλλει για τον εαυτό του, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλει να ελέγχει την κάθε μπάλα. Είναι απίστευτος.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE COACH (@patrickmouratoglou)

The post Μουράτογλου: “Ο Αλκαράθ είναι η μοντέρνα εκδοχή του Ναδάλ” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα