Κύργιος: “Προτιμώ τίτλο με την Εθνική, παρά Grand Slam”

19:38 8/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Νικ Κύργιος, προέβη σε δηλώσεις που θα συζητηθούν, για ακόμη μια φορά. Αυτό, γιατί όπως τόνισε πρόσφατα σε τοποθετήσεις του, προτιμά έναν τίτλο με την Εθνική Αυστραλίας, παρά έναν τίτλο σε Grand Slam…

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες εβδομάδες στο Tour και σίγουρα, με τις δηλώσεις του, φροντίζει να μένει σχεδόν… πάντα εκεί.

Ο Κύργιος κατέκτησε τον τίτλο στην Ουάσινγκτον την περασμένη εβδομάδα και έδειξε πως βρίσκεται σε πολλή καλή αγωνιστική κατάσταση.

Βέβαια, η ήττα του από

τον Κάιλ Έντμουντ στο ντεμπούτο του στο φετινό Rogers Cup, τον πήγε… πίσω ξανά, αλλά δεν παύει να είναι από τους πιο φορμαρισμένους του ανδρικού Tour αυτή την περίοδο.

Πάντως, από ότι φαίνεται, προτιμά να κατακτήσει ένα τρόπαιο με την Εθνική της Αυστραλίας, είτε σε Davis Cup, είτε σε ΑΤΡ Cup, παρά να κάνει δικό του ένα Grand Slam. Αν μπορούσε φυσικά, να διαλέξει ανάμεσα στα δυο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Μου αρέσουν πολύ, τα ομαδικά events. Ειδικά, η Εθνική ομάδα της Αυστραλίας, είναι μέσα στην καρδιά μου και θέλω να αγωνίζομαι συνεχώς, στοχεύοντας μόνο σε τίτλους.

Το ATP Cup νομίζω θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση. Παίζω με τα παιδιά που είμαστε μαζί στην Εθνική, από πολύ μικρός. Ο Τζόρνταν Τόμπσον για παράδειγμα. Παίζω μαζί του από τότε που ήμουν 9 ετών. Το να κερδίσουμε κάτι παρέα, θα είναι ξεχωριστό.

Να πω την αλήθεια, προτιμώ να κατακτήσω έναν τίτλο με την Εθνική μου, παρά να κάνω δικό μου ένα Grand Slam τρόπαιο. Έτσι νιώθω μέσα μου. Με εξιτάρει περισσότερο το project της Εθνικής Αυστραλίας”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κύργιος: “Προτιμώ τίτλο με την Εθνική, παρά Grand Slam” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα