Μπασακσεχίρ: Φεύγει ο Ερντίνκ

18:20 4/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Την άμεση αποχώρηση του 32χρονου επιθετικού, Μεβλούτ Ερντίνκ, από το ρόστερ της Μπασακσεχίρ προβλέπουν τα τουρκικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο έμπειρος στράικερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Οκάν Μπουρούκ για τη νέα αγωνιστική σεζόν και αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ της αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Ο Μεβλούτ Ερντίνκ

την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Αντάλιασπορ και πραγματοποίησε μάλιστα πολύ καλή χρονιά, έχοντας απολογισμό 14 γκολ και 3 ασίστ σε 27 συμμετοχές, αλλά δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Οκάν Μπουρούκ.

Ο προπονητής της Μπασάκ, όπως φαίνεται από τα φιλικά, προτιμάει τον Ντεμπά Μπα, ενώ πρόσφατα αποκτήθηκε επίσης ο Γάλλος σέντερ φορ Κριβελί, με αποτέλεσμα να τεθεί στο περιθώριο ο Ερντίνκ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Τουρκία, ο έμπειρος στράικερ θα μείνει ελεύθερος από την Μπασακσεχίρ και συνεχίσει την καριέρα του στην Γκεζτέπε.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μπασακσεχίρ είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα