Κύργιος: Δυσκολεύει η συμμετοχή του για Τόκιο

10:08 7/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Οι πιθανότητες για τη συμμετοχή του 26χρονου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μειώνονται αισθητά με τον Αυστραλό να κατευθύνεται προς το 250άρι τουρνουά της Ατλάντα (26/7-1/8), το οποίο διεξάγεται τις ίδιες ημέρες με το Ολυμπιακό τουρνουά. 

Ο Κύργιος, που νωρίτερα

αυτή την εβδομάδα εγκατέλειψε στον 4ο γύρο του Wimbledon, λόγω των έντονων ενοχλήσεων στους κάτω κοιλιακούς, συνεχίζει την αποθεραπεία του στις Μπαχάμες, όπου εκεί δημοσίευσε μια σελίδα με σημειώσεις προπόνησης όπου στο πάνω μέρος της έγραφε “Επόμενο τουρνουά Ατλάντα 250”.

Ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα ταξιδέψει ή όχι στο Τόκιο, ωστόσο εξέφρασε του προβληματισμούς του για τα αυστηρά μέτρα υγείας, αλλά και για την έλλειψη κοινού από τις εξέδρες, τονίζοντας ότι αυτοί είναι παράγοντες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην απόφασή του. 

“Αν παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες θέλω να το κάνω με τον σωστό τρόπο.”, δήλωσε ο Κύργιος. “Να παίξω μπροστά σε κοινό, μπροστά στους δικούς μου ανθρώπους που θέλω να καλέσω, να μπορώ να παρακολουθήσω κι άλλα αθλήματα ή και άλλους παίκτες να παίζουν τένις.”

“Αυτοί είναι Ολυμπιακοί Αγώνες για μένα. Έτσι όπως πάνε να τους κάνουν δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κάτι άλλο.”

Σε περίπτωση που ο Νικ Κύργιος αποσύρει τη συμμετοχή του κύριοι αντικαταστάτες είναι ο Αλεξέι Πόπιριν και ο Τζόρνταν Τόμπσον. 

Ωστόσο, θέση για το θέμα πήρε και ο αρχηγός της αυστραλιανής αποστολής Ίαν Τσέστερμαν, ο οποίος δήλωσε ότι συμμερίζεται την απόφαση του 26χρονου, όποια κι αν είναι αυτή. 

“Καταλαβαίνω και σέβομαι την απόφασή του, όποια κι αν είναι αυτή.”, δήλωσε ο Τσέστερμαν. “Θα πρέπει να πιστεύει ότι μπορεί να αποδώσει σε αυτές τις διαφορετικές συνθήκες που θα συναντήσει στο Τόκιο. Οπότε περιμένουμε την απόφασή του την οποία και θα σεβαστούμε.”

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναμένεται να πραγματοποιηθούν το διάστημα 23/7-8/8, ενώ το τουρνουά του τένις θα διεξαχθεί 24/7-1/8. 

The post Κύργιος: Δυσκολεύει η συμμετοχή του για Τόκιο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα