“Έκλεισε” το Final-4 η Μπάρτι (vid)

19:54 6/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Άσλεϊ Μπάρτι “σφράγισε” το τελευταίο χρονικά εισιτήριο για τα ημιτελικά του Wimbledon Championships, με straight sets νίκη σε βάρος της συμπατριώτισσάς της, Άιλα Τομλιάνοβιτς.

Η κορυφαία τενίστρια του πλανήτη, με αυτή την επικράτηση εξασφάλισε την παραμονή της στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και την επόμενη εβδομάδα, ενώ πλέον απέχει δυο νίκες από την κατάκτηση του 2ου Grand Slam τίτλου της καριέρας της.

Game, set

and match – with an ace – @ashbarty

The world No.1 defeats compatriot Ajla Tomljanovic 6-1, 6-3 to reach the #Wimbledon semi-finals for the first time pic.twitter.com/qj7AATwPvl

Wimbledon (@Wimbledon) July 6, 2021

Μόλις τέσσερα games απώλεσε από την Τομλιάνοβιτς την Τρίτη, για να “κλείσει” την ημιτελική ματσάρα με την Αντζελίκ Κέρμπερ.

Μετά από 68 λεπτά αγώνα, η Μπάρτι επικράτησε εμφατικά της Νο75 τενίστριας του κόσμου με 6-1, 6-3 και την Πέμπτη θα αγωνιστεί στον παρθενικό ημιτελικό της καριέρας της στο Λονδρέζικο Major.

Αυτός, θα είναι ο 3ος ημιτελικός της σε Grand Slam, μετά από αυτούς που έπαιξε σε Παρίσι (2019) και Μελβούρνη (2020).

Η Μπάρτι έχει χάσει μόλις ένα set στους πέντε αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο Λονδίνο, από την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο, στο ντεμπούτο της στο τουρνουά. Μετράει 8/8 τελευταία και μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στις “4” καλύτερες του θεσμού.

Με 29/46 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς της, πέντε άσους και 23 winners ολοκλήρωσε τον προημιτελικό της κόντρα στην Τομλιάνοβιτς, κάνοντας μάλιστα και έξι breaks στο σερβίς της αντιπάλου της (6/11).

Οι γυναικείοι ημιτελικοί του Wimbledon

Μπάρτι – Κέρμπερ
Σαμπαλένκα – Κα. Πλίσκοβα

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Έκλεισε” το Final-4 η Μπάρτι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα