Κρεγκ Τάιλι: “Όλοι οι σταρ παρόντες στο ΑΟ 2021”

19:32 2/9/2020 - Πηγή: Tennis24
O tournament director του Αυστραλιανού Όπεν, Κρεγκ Τάιλι, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στο ΑΟ του 2021 θα είναι παρόντες όλοι οι αστέρες του αθλήματος σε αντίθεση με όσα βλέπουμε αυτές τις μέρες στο US Open.

Ο Κρεγκ Τάιλι δεν φημίζεται για την αισιοδοξία του.

Ο κορυφαίος παράγοντας του Αυστραλιανού τένις είχε επανειλημμένα δηλώσει ότι αμφέβαλε για το αν θα δούμε τένις μέσα στο 2020 ενώ είχε αρκετές αμφιβολίες για το αν θα επανέλθει η δράση

και στο ΑΟ του 2021!

Τελικά, ευτυχώς για όλους μας διαψεύστηκε και πλέον εμφανίζεται πολύ πιο αισιόδοξος για το τι θα δούμε στο Happy Slam του 2021, δηλαδή στο επόμενο ΑΟ.

Το US Open λαμβάνει μεν χώρα αλλά με αρκετές απουσίες και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσει να “διορθώσει” το ΑΟ που δεν θα έχει καμία σχέση με όσα γνωρίζαμε.

“Χαίρομαι πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να σας δώσω μια ενημέρωση για το ΑΟ 2021. Ελπίζω να είστε καλά και σας ευχαριστώ για την πίστη, τη φιλία και την υποστήριξη που δείχνετε στη διοργάνωση”.

“To AO 2021 θα είναι διαφορετικό. Ζούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο τώρα. Το Slam σας είναι γνωστό σαν το Χαρούμενο Slam αλλά τώρα θέλουμε να είμαστε το ασφαλές και χαρούμενο Slam! Η παρουσία του κοινού θα είναι περιορισμένη, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα περιορίσουμε την εμπειρία του ΑΟ. Στόχος μας ήταν ανέκαθεν να προσφέρουμε μια τρομερή εμπειρία τένις είτε για το κοινό που είναι εδώ είτε για αυτούς που βλέπουν από την τηλεόραση. Είμαι πεπεισμένος ότι θα προσελκύσουμε όλα τα κορυφαία ονόματα” κατέληξε ο Τάιλι.

Κώστας Αϊτάκης

The post Κρεγκ Τάιλι: “Όλοι οι σταρ παρόντες στο ΑΟ 2021” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα