US Open: Πρεμιέρα 2ου γύρου με Τζόκοβιτς και Τσιτσιπά

12:50 2/9/2020 - Πηγή: Tennis24

Το όνειρό του πραγματικότητα θα κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς η συνέντευξη που έδωσε πριν την έναρξη των αγώνων στη Νέα Υόρκη, εισακούστηκε από τους διοργανωτές οι οποίοι τοποθέτησαν τον δεύτερο αγώνα του στο US Open στο Arthur Ashe.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί την Τετάρτη στο τελευταίο ματς του κεντρικού court (04:00GR-Eurosport) αντιμετωπίζοντας τον Αμερικανό wild

card, Νο168 της παγκόσμιας κατάταξης, Μαξίμ Κρεσί, θέλοντας να συνεχίσει την εντυπωσιακή του εκκίνηση στη Νέα Υόρκη, μετά την επιβλητική νίκη επί του Άλμπερτ Ράμος στην πρεμιέρα της κορυφαίας διοργάνωσης.

Το Νο4 του ταμπλό είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στον 3ο γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τσόριτς-Λοντέρο που αγωνίζονται νωρίτερα στο Court 8.

Στο Arthur Ashe θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ο Νόβακ Τζόκοβιτς (20:00GR) ο οποίος θα έχει έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, στην προσπάθεια για να διατηρήσει το αήττητο στη σεζόν (24-0). Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει τον Κάιλ Έντμουντ, Νο44 της παγκόσμιας κατάταξης, στοχεύοντας στην 6η του νίκη σε σύνολο 7 αναμετρήσεων (5-1 το σκορ).

Ο 25χρονος Βρετανός είχε κερδίσει τον Νόλε στο χώμα της Μαδρίτης το 2018 ενώ μετράει 4 ήττες σε hard court.

Τον 19χρονο και ανερχόμενο Μπράντον Νακασίμα θα αντιμετωπίσει στο Louis Armstrong ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (20:00GR) σε ένα απαιτητικό τεστ για τον Γερμανό άσο ενώ από το υπόλοιπο πρόγραμμα των ανδρών ξεχωρίζουν επίσης οι αναμετρήσεις Σαποβάλοφ-Κουόν, Μαναρινό-Σοκ και Σιμόν-Φριτζ.

Στις γυναίκες, η Ναόμι Οσάκα καλείται να ξεπεράσει το επικίνδυνο εμπόδιο της Καμίλα Τζιόρτζι στο πρώτο βραδινό ματς του Arthur Ashe (02:00GR) ενώ το πρόγραμμα της ημέρας στο κεντρικό court θα ανοίξει η αναμέτρηση της Πέτρα Κβίτοβα με την Κατερίνα Κόζλοβα.

Δύσκολο έργο και για το Νο1 του ταμπλό, Καρολίνα Πλίσκοβα κόντρα στην Καρολίν Γκαρσία στο Louis Armstrong.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post US Open: Πρεμιέρα 2ου γύρου με Τζόκοβιτς και Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα