Μάρει: Επειγόντως για κρυοσάουνα – VIDEO

11:50 2/9/2020 - Πηγή: Tennis24

Για 10η φορά στην καριέρα του, ο Άντι Μάρει κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2 σετ και να πανηγυρίσει μια επική νίκη επί του Γιοσιχίτο Νισιόκα για τον 1ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, στην επιστροφή του στη Νέα Υόρκη μετά από δύο χρόνια.

Ο 33χρονος Σκωτσέζος, έσωσε match point του αριστερόχειρα Ιάπωνα και επιβλήθηκε με 4-6, 4-6, 7-6(5), 7-6(4), 6-4 του αντιπάλου του, μετά από 4 ώρες και 40 λεπτά επίπονης μάχης στο κεντρικό court Arthur Ashe.

Το

μόνο που σκεφτόταν μετά το ματς, ήταν η ειδική σάουνα που υπάρχει στα αποδυτήρια των εγκαταστάσεων που παγώνει το σώμα.

“Έχουν μια κρυοσάουνα στα αποδυτήρια και μας είπαν ότι είναι μόνο για έκτακτες περιπτώσεις. Για μένα αυτή είναι μια έκτακτη περίπτωση. Το σώμα μου πονάει και πρέπει να αποθεραπευτώ το συντομότερο δυνατό. Θα ρωτήσω αν με αφήνουν κι αν μου πουν όχι θα πάω γρήγορα στο ξενοδοχείο να κάνω εκεί” είπε ο Μάρει αμέσως μετά τον εξαντλητικό του αγώνα.

Στο 2ο γύρο του US Open, ο πρωταθλητής της διοργάνωσης του 2012, θα αντιμετωπίσει έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους της νέας γενιάς, τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της φάσης των “64”.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Μάρει: Επειγόντως για κρυοσάουνα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα