Κούριερ για Τσιτσιπά: “Οι γονείς του απλά τον πληγώνουν” (vid)

O Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο τελευταίο παιχνίδι του Red Group, από τον Αντρέι Ρούμπλεφ μένοντας εκτός ημιτελικών των ATP Finals. 

Ο Έλληνας τενίστας είχε τον έλεγχο του αγώνα για το 1,5 set, όμως όταν ο Ρούμπλεφ άρχισε να κάνει την αντεπίθεση και να αλλάζει το παιχνίδι τότε τα πράγματα έγιναν άσχημα για τον Νο3 του κόσμου. 

Σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι έντονες

λογομαχίες των γονιών του στο box γεγονός που υποχρέωσε τον Τσιτσιπά να πετάξει μια μπάλα προς το μέρος τους δείχνοντας τη μεγάλη του απογοήτευση.

Σε αυτό το στιγμιότυπο αναφέρθηκε και ο Τζιμι Κούριερ, ο οποίος δήλωσε ότι οι γονείς του Τσιτσιπά πληγώνουν συνεχώς τον γιο τους.

“Σίγουρα η οικογένειά του έχει επενδύσει πολλά στην επιτυχία του. Θέλουν τόσα πολλά γι’ αυτόν, θέλουν να τον βοηθήσουν, αλλά τελικά απλά τον πληγώνουν και ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες για να παίξει καλό τένις.”, είπε ο Αμερικανός. 

“Είδατε πως έχασε το service του με τα δύο διπλά λάθη στο 3ο set; Χάθηκε στο ματς όταν οι γονείς του άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους. Νιώθω συμπόνια για το παιδί. Μου φαίνεται καλός τύπος και έχει πει ότι δεν θέλει τη συμβολή τους. Απλά του την δίνουν ούτως ή άλλως.”

The post Κούριερ για Τσιτσιπά: “Οι γονείς του απλά τον πληγώνουν” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα