Τσιτσιπάς: “Με κέρδισε με τα λίγα όπλα που διαθέτει”

Ο Τσιτσιπάς δεν δέχθηκε με καλό τρόπο την ήττα/αποκλεισμό από τον Αντρέι Ρούμπλεφ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο ATP Finals, χαρακτηρίζοντας τον Ρώσο αντίπαλό του κατώτερο αντίπαλο.

Στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου από το Τορίνο, ο Έλληνας πρωταθλητής είπε ότι δεν ένιωσε πραγματική απειλή από τον Ρούμπλεφ και τελικά ηττήθηκε παρ’ότι ο Ρώσος δεν έχει τα δικά του όπλα.

“Απλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι νέο, να δω αν λειτουργεί και να τον βγάλω εκτός ρυθμού. Είναι κρίμα. Ένιωσα ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης

εκεί έξω. Ένιωσα ότι μπορούσα να κάνω περισσότερα με τη μπάλα σήμερα. Ένιωσα ότι μπορούσα να είμαι πιο δημιουργικός. Δεν χρειαζόταν να το πω αυτό. Νομίζω ότι είναι προφανές.

“Αλλά, ναι. Με κέρδισε με τα λίγα όπλα που διαθέτει. Κατάφερε πραγματικά να τα εκμεταλλευτεί και να κερδίσει σήμερα” είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

"He prevailed with the few tools that he has."

Shots fired pic.twitter.com/zuorMMHI1R

Tennis Channel (@TennisChannel) November 18, 2022

Οι δημοσιογράφοι μετέφεραν τα λεγόμενα του Τσιτσιπά στον Ρούμπλεφ που διαδέχθηκε τον Στέφανο στη αίθουσα Τύπου, με τον ημιφιναλίστ του ATP Finals να απαντάει: “Δεν ξέρω αν έχω λίγα όπλα ή όχι. Αν πάμε χτύπημα με χτύπημα, νομίζω το backhand του είναι καλύτερο από το δικό μου. Το forehand του δεν είναι καλύτερο. Η ταχύτητα του σερβίς δεν είναι καλύτερη.

“Προφανώς και είναι καλύτερος παίκτης γιατί έχει καλύτερη κατάταξη και έχει πετύχει καλύτερα αποτελέσματα από εμένα”

Andrey’s First reaction to “ the tools” comment
pic.twitter.com/bm2EQAgSiT

— Krista (@BwehRublev) November 19, 2022

Πλέον, ο 25χρονος Ρώσος, Νο7 στον κόσμο, στρέφει την προσοχή του στον βραδινό ημιτελικό του Σαββάτου (22:00GR) κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ όπου αν καταφέρει να περάσει στον τελικό, θα τερματίσει στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

“Ανυπομονώ γι’αυτό το ματς γιατί ο Κάσπερ είναι πολύ καλός τύπος, μέσα κι έξω από το court. Είναι σπουδαίος παίκτης και μαχητής. Έχει καταφέρει τόσα πολλά τη φετινή σεζόν οπότε θα είναι μια πολύ καλή πρόκληση για μένα. Ελπίζω να κάνω το καλύτερό μου και θα δούμε τι θα συμβεί” τόνισε ο Ρούμπλεφ.

NITTO ATP FINALS SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Τσιτσιπάς: “Με κέρδισε με τα λίγα όπλα που διαθέτει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα