Κοκκινάκης για Τσιτσιπά: ”Είναι ένα φαινόμενο” – VIDEO

15:12 9/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Θανάσης Κοκκινάκης μετά την έντονη ταλαιπωρία από πολλούς τραυματισμούς επιστρέφει ξανά σε ένα Grand Slam στη πατρίδα του, κάνοντας έναν εντυπωσιακό πρώτο γύρο και πλέον στρέφει τη προσοχή του στην επόμενη αναμέτρηση.

Εκεί θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Στέφανο Τσιτσιπά, για τον οποίο στη συνέντευξη τύπου του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια, εκθειάζοντας τον και φυσικά εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για το επερχόμενο ματς τους.

”Θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ο Στέφανος είναι ένα φαινόμενο ως

παίκτης. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό που θα παίξουμε αντίπαλοι” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κοκκινάκης ακόμη μίλησε για τις προπονήσεις που είχαν παλαιότερα μαζί, ενώ στάθηκε στο γεγονός και ότι γνωρίζονται πολύ καλά με τον Στέφανο, αλλά και την οικογένεια του.

”Έχουμε προπονηθεί στο παρελθόν μαζί, γνωρίζω την οικογένεια του, είχαμε γευματίσει και μαζί στο Μονακό,” σημείωσε ο Ελληνοαυστραλός τενίστας.

Ακόμη στάθηκε στην παρουσία του κόσμου, από τον οποίο ελπίζει να δει την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά, αφού και οι δύο παίκτες θα έχουν τους δικούς τους υποστηρικτές.

”Ελπίζω να είναι εντάξει ο κόσμος και να σταθεί στο ύψος του. Έχουμε και οι δύο φίλους και από την Ελλάδα και από την Αυστραλία, θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι σίγουρα.”

Round 2⃣ @steftsitsipas @TKokkinakis

"I'm hoping there's a decent crowd and it can get rowdy. Have some Greek fans, have some Aussie fans!" #AusOpen | #AO2021 pic.twitter.com/k1QHsWD4dg

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 9, 2021

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Κοκκινάκης για Τσιτσιπά: ”Είναι ένα φαινόμενο” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα