Χαμός στη on-court συνέντευξη του Τσιτσιπά – VIDEO

14:23 9/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε πιο πολύ απέναντι στο Αυστραλέζικο κοινό στη Rod Laver Αrena, παρά κόντρα στον Ζιλ Σιμόν στην εντυπωσιακή πρεμιέρα του στο Australian Open.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό, συνέτριψε τον πολύπειρο Γάλλο όμως τα βρήκε σκούρα απέναντι στους φιλάθλους, σε μια από τις πιο απολαυστικές πλην αμήχανες συνεντεύξεις εντός γηπέδου, τα τελευταία χρόνια στη Μελβούρνη.

“Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο εύκολο, έκανα ένα τέλειο παιχνίδι από τη μεριά μου” ανέφερε

χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς. Τη στιγμή αυτή άρχισαν τα επιφωνήματα από τον κόσμο, ο οποίος θέλησε να «πειράξει» τον Στέφανο, με τον ίδιο να μην ξέρει αρχικά πως να αντιδράσει.

”Νιώθω ότι τα έκανα ήδη μαντάρα” σημείωσε αμέσως μετά, προκαλώντας περισσότερα γέλια στην κερκίδα.

”Έπαιξα ένα καταπληκτικό παιχνίδι ματς από την αρχή ως το τέλος. Δεν ξέρω ποια ήταν η τακτική του αλλά (γέλια)… Αν θέλετε μπορώ να φύγω. Ήταν το τελευταίο που περίμενα, να παίζω στη Rod Laver Arena και όλοι να γελάνε μαζί μου” τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

”Το επίπεδο μου είναι πολύ καλό, νιώθω πολύ τόσο με τα σερβίς μου, όσο και στις επιστροφές. Έχω ξεκάθαρη εικόνα το πως θα επιστρέψω τη μπάλα και θα ξεκινήσω τους πόντους. Όλο αυτό μου δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση.”

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος έφτασε στα ημιτελικά του 2019 στο Australian Open μίλησε και για τον επόμενο αντίπαλο του Θανάση Κοκκινάκη τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά.

”Είδα μερικά στιγμιότυπα από το παιχνίδι του, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Τον γνωρίζω από παλιά, που προπονούμασταν μαζί, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος.”

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Χαμός στη on-court συνέντευξη του Τσιτσιπά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα