Κλέιν: “Αν κερδίσω τον Τσιτσιπά θα ήταν η νίκη της ζωής μου”

Ο Λούκας Κλέιν θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο tie ΕλλάδαΣλοβακία για το World Group Ι του Davis Cup που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16-17/9) στο Παναθηναϊκό Στάδιο. 

Ο

Σλοβάκος, ο οποίος προέρχεται από ένα εξαιρετικό τουρνουά στο Challenger της Κωνσταντινούπολης, στο οποίο έφτασε μέχρι τον τελικό χάνοντας από τον Νταμίρ Τζουμχούρ, ρωτήθηκε για το παιχνίδι κόντρα στον Νο5 του κόσμου. 

“Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Θα είναι πρόκληση, αλλά ανυπομονώ”, είπε ο Νο2 παίκτης της Σλοβακίας. “Σίγουρα οι Έλληνες θεατές θα δημιουργήσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Αν κατάφερνα να κάνω την έκπληξη και να κερδίσω και ήταν η νίκη της ζωής μου και σίγουρα κάτι τέτοιο θα μας βοηθήσει και θα μας φέρει πιο κοντά στη νίκη.”

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του αρχηγού της σλοβάκικης ομάδας, Τίμπορ Τοτ: “Κάθε ματς θα είναι σημαντικό. Θα ήταν καλό αν ο Λούκι (Κλέιν) ή ο Άλεξ (Μόλτσαν) κατάφερναν να κερδίσουν τον Τσιτσιπά στο μονό. Αυτός ο βαθμός θα μας βοηθούσε πολύ.”

“Έχουμε ελαφρύ προβάδισμα που ξεκινάει ο Άλεξ. Αν επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί, ο Λούκας θα μπορούσε να παίξει ακόμα καλύτερα και να πιέσει τον Τσιτσιπά. Ο Σκορίλας δεν είναι άγνωστος σε εμάς, είναι ένας παίκτης που παίζει σε σκληρές επιφάνειες.”

“Όσον αφορά το διπλό οι Έλληνες δεν έβαλαν τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά δεν ασχολούμαστε καθόλου με αυτό. Θα δούμε ποια θα είναι στο τέλος η σύνθεση του ελληνικού ζευγαριού.”

Θυμίζουμε ότι οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου (16/9) στις 11:00 με τον 1ο αγώνα να είναι αυτός του Αλέξανδρου Σκορίλα με τον Άλεξ Μόλτσαν, ενώ μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Λουκάς Κλέιν με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 1η ημέρα του tie.

The post Κλέιν: “Αν κερδίσω τον Τσιτσιπά θα ήταν η νίκη της ζωής μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλέιν, “Αν, Τσιτσιπά,klein, “an, tsitsipa