Κέιχιλ: “Θα μπει με πίστη για τη νίκη η Σιμόνα”

Είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές στην άνοδο της Σιμόνα Χάλεπ και στη σταθερή της παρουσία τα τελευταία έξι χρόνια στην ελίτ του γυναικείου τένις!

Ο Ντάρεν Κέιχιλ, ο Αυστραλός προπονητής της 29χρονης Ρουμάνας εκθείασε την εικόνα της Σερίνα Γουίλιαμς στα μέχρι στιγμής πεπραγμένα της στο Αυστραλιανό Όπεν, ωστόσο, πιστεύει πως η παίκτρια του θα βρει τον τρόπο ή θα “πεθάνει προσπαθώντας” να κερδίσει την θρύλο του αθλήματος στον μεταξύ τους προημιτελικό της Τρίτης.

“Η Σερίνα παίζει τόσο καλά όσο δεν τη θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Κινείται καλύτερα από οτιδήποτε

έχω δει από αυτήν τα τελευταία 4-5 χρόνια. Έχει αυτοπεποίθηση γιατί πολύ απλά είναι η Σερίνα Γουίλιαμς”.

“Είναι πάντα μια τεράστια πρόκληση να αντιμετωπίζεις μια θρύλο όπως η Σερίνα και η Χάλεπ είχε την τύχη να ζήσει κάτι τέτοιο στο Wimbledon πριν δύο χρόνια. Ήταν τεράστιας σημασίας για τη Σιμόνα που κέρδισε αυτό το ματς. Θα μπει στον αγώνα τους την Τρίτη με την πίστη ότι μπορεί να κερδίσει τον αγώνα. Η εκτέλεση βέβαια είναι άλλο κομμάτι και αφορά τη μέρα στην οποία θα βρεθεί. Θα παίξει με αυτοπεποίθηση, θα παίξει επιθετικά, και θα προσπαθήσει να βγάλει τη Σερίνα από τη βασική γραμμή”.

“Αλλά θα πρέπει να είναι τυχερή στους κρίσιμους πόντους και να βρει απαντήσεις στο μεγαλύτερο σερβίς της ιστορίας του γυναικείου τένις”.

Το σούπερ ματς ξεκινά στις 10:00 GR.

Κώστας Αϊτάκης

The post Κέιχιλ: “Θα μπει με πίστη για τη νίκη η Σιμόνα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα