Καζό: Πήρε εξιτήριο, σε καλύτερη κατάσταση η υγεία του

Τέλος καλό όλα καλά για τον Άρθρουρ Καζό, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον συμπατριώτη του Αρόλντ Μαγιό, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Miami Open, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο του Μαϊάμι, όπου πέρασε και τη χθεσινή νύχτα. 

Ο 21χρονος τενίστας, με ανάρτησή του στα social, έκανε μια μικρή ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, λίγο μετά από την αναχώρησή του από το νοσοκομείο. 

“Νιώθω καλύτερα. Μόλις έφυγε από το νοσοκομείο στο Μαϊάμι, αφού

πέρασα μια νύχτα λαμβάνοντας θεραπεία και κάνοντας μια μακρά σειρά εξετάσεων. Σήμερα είμαι καλύτερα. Η πίεσή μου παραμένει σταθερή, όπως και οι παλμοί μου.”

“Ήταν μάλλον περισσότερο φόβος παρά κάτι κακό. Το σώμα μου πρέπει να ξεκουραστεί και ελπίζω να επιστρέψω στα γήπεδα πολύ σύντομα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης. Θα τα πούμε σύντομα.”

Ο Καζό αναφέρθηκε και στα πολλά κακόβουλα μηνύματα που έλαβε ο Μαγιό, με πολλούς να τον κατηγορούν για αδιαφορία κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης του συμπατριώτη του. 

“Έχω δει πολλά άσχημα μηνύματα για τον Αρόλντ. Δεν μπορέσαμε να συζητήσουμε μετά τον αγώνα, δεδομένης της απώλειας των αισθήσεων μου, αλλά γνωρίζντάς τον εδώ και πολύ καιρό μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είναι ο άνθρωπος που δεν θα ανησυχούσε.”

“Είμαστε συνάδελφοι. Ήταν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του και πίστεψε άτι ήταν απλώς κράμπες Μόλις είδε ότι ήταν σοβαρό ανησύχησε κι έκανε ό,τι μπορούσε για να με βοηθήσει”, συμπλήρωσε ο 21χρονος Γάλλος. 

The post Καζό: Πήρε εξιτήριο, σε καλύτερη κατάσταση η υγεία του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα