Miami Open: Πέμπτη η πρεμιέρα της Σάκκαρη, Παρασκευή ο Τσιτσιπάς

Η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει πρεμιέρα δύο φετινό Miami Open στο πρόγραμμα της Πέμπτης, με την Ελληνίδα τενίστρια και φιναλίστ του πρόσφατου Indian Wells, να αντιμετωπίζει την Κινέζα Γιου Γιουάν, η οποία την Τρίτη επικράτησε της Ρωσίδας, Άννα Μπλίνκοβα παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο. 

Η νικήτρια της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει είτε την Ντάρια Σάβιλ, που χθες κέρδισε την Σουάι Ζανγκ, είτε την ημιφιναλίστ του φετινού Australian Open,

Νταγιάνα Γιαστρέμσκα. 

Από την πλευρά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να ριχτεί στη μάχη την Παρασκευή, καθώς θα πρέπει να περιμένει πρώτα να μάθει τον πρώτο του αντίπαλο ο οποίος θα προκύψει από την αναμέτρηση του Ντένις Σαποβάλοφ, με τον Λουτσιάνο Νταρντέρι. 

Σε περίπτωση πρόκρισης οι τρεις υποψήφιοι αντίπαλοι του Τσιτσιπά στην επόμενη φάση είναι οι Άρθουρ Φις, Ματέο Αρνάλντι και Αλεξάντερ Μπούμπλικ. 

Ωστόσο, η “πρώτη” του Τσιτσιπά στο Μαϊάμι αναμένεται να γίνει την Πέμπτη στα διπλά, όπου μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη θα παίξουν κόντρα στους Αυστραλούς Άλεξ ντε Μινόρ και Ρίνκι Χιτσικάτα. 

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Πέμπτη η πρεμιέρα της Σάκκαρη, Παρασκευή ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Miami Open, Πέμπτη, Σάκκαρη Παρασκευή, Τσιτσιπάς,Miami Open, pebti, sakkari paraskevi, tsitsipas