Beef Βοζνιάκι και Χάλεπ για τη wild card στη Ρουμάνα

Οι φίλαθλοι στο Μαϊάμι υποδέχθηκαν θερμά τη Σιμόνα Χάλεπ, στο πρώτο της τουρνουά μετά τον Σεπτέμβριο του 2022, ωστόσο δεν έτυχε της ίδιας αποδοχής και από τις συναδέλφισσές της.

Η Χάλεπ επέστρεψε στο WTA Tour μετά την τιμωρία και την αθώωση από το CAS για την υπόθεση ντόπινγκ που απασχόλησε την επικαιρότητα τον τελευταίο 1.5 χρόνο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σετ από την Πάολα Μπαντόσα στην πρεμιέρα του Miami

Open την Τρίτη.

Η Καρολίν Βοζνιάκι που ξεπέρασε το εμπόδιο της Κλάρα Μπουρέλ στον 1ο γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι οι διοργανωτές του Μαϊάμι παραχώρησαν wild card στην 32χρονη Ρουμάνα.

“Έχω μιλήσει πολύ ειλικρινά στο παρελθόν για το πως νιώθω για το ντόπινγκ και όλα αυτά. Πάντα ήθελα ένα καθαρό άθλημα, δίκαιο για όλους. Νομίζω ότι η γνώμη μου παραμένει η ίδια. Αυτό δεν αφορά τη Σιμόνα, αλλά αν κάποιος κλέβει σκόπιμα, αν κάποιος έχει βρεθεί θετικός σε τεστ ντόπινγκ, δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να επιβραβεύεται με wild card. Αν θέλεις να επιστρέψεις και ήταν λάθος, πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή” τόνισε χαρακτηριστικά η Βοζνιάκι.

Η απάντηση της Χάλεπ στη Δανέζα, ήρθε λίγο αργότερα…

Δεν έκανα τίποτα κακό. Δεν εξαπάτησα κανέναν, δεν πήρα ντόπα. Αν διαβάσουμε την απόφαση του CAS, θα δούμε ότι ήταν ένα μολυσμένο συμπλήρωμα. Δεν ήταν απαγορευμένη ουσία. Ποτέ δεν είχα σχέση με το ντόπινγκ. Δεν έκανα ποτέ ντόπινγκ, άρα δεν είμαι απατεώνας. Ευχαριστώ το τουρνουά που μου έδωσε τη wild card και είχα τη δυνατότητα να παίξω σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά. Ήταν υπέροχο που επέστρεψα” είπε χαρακτηριστικά.

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Beef Βοζνιάκι και Χάλεπ για τη wild card στη Ρουμάνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα