Τσιτσιπάς-Σάκκαρη: Δύσκολες μάχες σε Ρότερνταμ-Ντόχα

Έντονο το ελληνικό χρώμα σήμερα στα δύο μεγάλα τουρνουά που διεξάγονται αυτή την εβδομάδα σε Ολλανδία και Κατάρ, με τους δύο κορυφαίους εκπροσώπους μας να έχουν πολύ δύσκολα εμπόδια στην προσπάθεια για διάκριση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δώσει τον δεύτερο αγώνα του στο ABN AMRO Rotterdam Open αντιμετωπίζοντας στις 20:30GR-Cosmote Sport 6HD τον διψασμένο για εκδίκηση Γιάνικ Σίνερ ενώ λίγο νωρίτερα (19:00GR-Nova Sports) η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει τον κακό της δαίμονα,

Καρολίν Γκαρσία ψάχνοντας την πρώτη της νίκη κόντρα στη Γαλλίδα.

Στην 7η μεταξύ τους αναμέτρηση, Τσιτσιπάς και Σίνερ θα παλέψουν για την πρόκριση στα προημιτελικά του ATP 500 τουρνουά στο Ρότερνταμ, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει την προϊστορία με το μέρος του, μετρώντας πέντε νίκες έναντι μόλις μιας του 21χρονου Ιταλού.

Ο Στέφανος προέρχεται από την καλή πρεμιέρα κόντρα στον Εμίλ Ρουσουβουόρι (7-5, 6-1) ενώ ο Σίνερ χρειάστηκε τρία σετ απέναντι στον Μπένζαμιν Μπονζί (6-2, 3-6, 6-1).

Τον νικητή περιμένει στα προημιτελικά ο αγέρωχος Στάνισλας Βαβρίνκα που την Τετάρτη επιβλήθηκε 6-3, 6-3 του Ρισάρ Γκασκέ και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Επίσης από το σημερινό πρόγραμμα στο Ρότερνταμ, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Αλιασίμ-Μπαρερέ, Μεντβέντεφ-Ζάουντσουλπ και Ρουν-Μπρούερ.

ABN AMRO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Στο Κατάρ, η Μαρία Σάκκαρη θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις, προερχόμενη από νίκες κόντρα σε Ζενγκ και Αλεξάντροβα, αντιμετωπίζοντας το Νο3 του ταμπλό και Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, Καρολίν Γκαρσία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ τη 29χρονη Γαλλίδα, με πιο πρόσφατη συνάντησή τους στο WTA Finals 2022.

H νικήτρια της αναμέτρησης θα προκριθεί στα ημιτελικά του Qatar Open όπου θα διασταυρωθεί με το ζευγάρι Πέγκουλα-Χαντάντ Μάγια.

Στον άλλο προημιτελικό της ημέρας, αναμετρώνται Κόκο Γκοφ και Βερόνικα Κουντερμέτοβα, με το Νο1 του ταμπλο Ίγκα Σφιόντεν να περιμένει ήδη την αντίπαλό της στις “4” της Ντόχα.

QATAR OPEN SINGLES DRAW l OOP (+1h)

The post Τσιτσιπάς-Σάκκαρη: Δύσκολες μάχες σε Ρότερνταμ-Ντόχα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα