Κατέκτησε την Ατλάντα ο Ντε Μινόρ! – VIDEO

Τον δεύτερο τίτλο καριέρας του στην αγαπημένη του σκληρή επιφάνεια κατέκτησε ο Άλεξ Ντε Μινόρ επικρατώντας στον τελικό της Ατλάντα του Τέιλορ Φριτζ!

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον μόλις 20 ετών Άλεξ Ντε Μινόρ!

O γεννηθείς το 1999 Αυστραλός τενίστας, φιναλίστ του περσινού NextGen Finals κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά, κατέκτησε στην αρχή της σεζόν το Σίδνεϊ και διπλασίασε τους τίτλους του στη σκληρή επιφάνεια στο πρώτο τουρνουά της US Open Series

στην Ατλάντα!

Όλα αυτά μετά τη νίκη του επί του εξαιρετικού φέτος Τέιλορ Φριτζ, 21 μόλις ετών, με 6-3, 7-6(2) στον τελικό της διοργάνωσης.

Έναν τελικό…τόπο στα νιάτα που δείχνει ότι οι νεαροί τενίστες, έστω και στο επίπεδο των ATP 250 τουρνουά αρχίζουν να κάνουν το breakthrough τους.

Ούτε ένα break point δεν έδωσε στον Φριτζ ο Ντε Μινόρ που έκανε το τέλειο τακτικά ματς σημαδεύοντας ανελέητα το πιο αδύναμο backhand του Αμερικανού.

Παρά την ήττα, ο Φριτζ ανεβαίνει στο career high Νο28 ενώ ο Ντε Μινόρ ανεβαίνει εννιά θέσεις στο Νο25 ένα μόλις νούμερο πάνω από το career high ranking του.

Η δράση προετοιμασίας για το US Open μεταφέρεται πλέον στην πρωτεύουσα και το Citi Open της Ουάσιγκτον όπου έχουμε την παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά με το bonus της συμμετοχής του στα διπλά παρέα με τον Νικ Κύργιο!

ATLANTA OPEN DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Κατέκτησε την Ατλάντα ο Ντε Μινόρ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα