Εντυπωσιασμένος ο Τόνι Ναδάλ από το Sani Resort

Στο Rafa Nadal Tennis Center της Χαλκιδικής, βρέθηκε αυτή την εβδομάδα ο Τόνι Ναδάλ και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την περιοχή

Την ευκαιρία να συνδυάσει δουλειά με διακοπές, είχε ο Τόνι Ναδάλ ο οποίος βρέθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στις νεόκτιστες εγκαταστάσεις του Rafa Nadal Tennis Center στο Sani Resort

της Χαλκιδικής.

Ο διάσημος Ισπανός προπονητής, παρέδωσε μαθήματα τένις σε πελάτες του υπερπολυτελούς resort ενώ τίμησε τους συμμετέχοντες στο διήμερο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος, την Παρασκευή και το Σάββατο.

“Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ξεχωριστό μέρος. Είμαι εντυπωσιασμένος. Το Rafa Nadal Tennis Center της Χαλκιδικής, είναι μια ακαδημία όπου όλοι οι λάτρεις του τένις έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν το παιχνίδι τους.

“Εδώ, προπονούμε τους αθλητές με τις ίδιες μεθόδους που χρησιμοποιούμε και στην Rafa Nadal Tennis Academy στη Μαγιόρκα. Εντυπωσιάστηκα επίσης από το επίπεδο των νεαρών αλλά και πιο μεγάλων τενιστών” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τόνι Ναδάλ.

Οι εγκαταστάσεις του 2ου Rafa Nadal Tennis Center στον κόσμο, μετά το Κανκούν στο Μεξικό, περιλαμβάνουν οχτώ χωμάτινα courts μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

The post Εντυπωσιασμένος ο Τόνι Ναδάλ από το Sani Resort appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα