Κακή μέρα για τη Μαρία – VIDEO

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα στον αγώνα του τρίτου γύρου για το Premier Event της Ρώμης κόντρα στην Αντζελίκ Κέρμπερ και μοιραία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του σπουδαίου τουρνουά έχοντας προλάβει, ασφαλώς, να πάρει δύο τεράστιες νίκες πριν!

Ολοι οι…εργαζόμενοι έχουμε τις κακές μας μέρες!

Αυτό περίπου έπαθε η Μαρία Σάκκαρη που ήταν αγνώριστη προς το χειρότερο στον τρίτο της αγώνα στη Ρώμη και ηττήθηκε πολύ εύκολα από την Αντζελίκ Κέρμπερ με 6-1, 6-1 σε ένα ματς που πριν καλά-καλά ξεκινήσει, τελείωσε!

Η Ελληνίδα τενίστρια

σε καμία περίπτωση δεν έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες ή έστω κάτι κοντινό σε αυτό κόντρα στο πρώην Νο1 του κόσμου με συνέπεια η πολύ καλή Κέρμπερ να έχει ένα πανεύκολο απόγευμα που της έδωσ την πρόκριση στα προημιτελικά κόντρα στην υπερασπίστρια Ελίνα Σβιτολίνα.

Από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς, όλα πήγαν στραβά για την 22χρονη εκπρόσωπό μας που κυρίως “πληγώθηκε” από τα πάρα πολλά εύκολα λάθη που έκανε που την εμπόδισαν να βρει έναν στοιχειώδη ρυθμό και να πιέσει κάπως την Κέρμπερ.

Η οποία, από την άλλη, ήταν ψυχρή επαγγελματίας, δέχτηκε αγόγγυστα όλα τα δώρα της Μαρίας και δεν άφησε το πόδι από το γκάζι τελειώνοντας το ματς όσο νωρίτερα γινόταν.

Οι δύο τεράστιες νίκες που προηγήθηκαν κόντρα σε Μπέρτενς και Πλίσκοβα σίγουρα επηρέασαν σωματικά, αν όχι και πνευματικά τη Σάκκαρη που, σε κάθε περίπτωση, είχε αυτό που με απλά λόγια αναφέραμε και σαν “κακή μέρα”, κάτι που και η ίδια εμμέσως παραδέχτηκε μέσα στο ματς μετά από ένα χαμένο backhand φωνάζοντας “Τίποτα δεν μου βγαίνει!”

Με δύο πλέον νίκες κόντρα σε τενίστριες που έχουν φτάσει στο Νο1 του κόσμου (Βοζνιάκι, Πλίσκοβα), η Σάκκαρη φεύγει από τη Ρώμη έχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα και της μένει η πικρία, όχι τόσο της ήττας αλλά του εύκολου τρόπου που έγινε, κόντρα στην Κέρμπερ.

Το ματς κόντρα στην Ντόνα Βέκιτς μάλλον εξουθένωσε την Μάντισον Κις που αποσύρθηκε από τον αγώνα του τρίτου γύρου και έδωσε walkover πρόκριση στη Σιμόνα Χάλεπ που περιμένει στα προημιτελικά τη νικήτρια του ντέρμπι Γκαρσιά-Στίβενς.

Η υπερασπίστρια Ελίνα Σβιτολίνα είχε εξαρχής δύσκολο έργο σε ένα από τα φετινά πρόσωπα του τουρ, Ντάρια Κασάτκινα, αλλά έμεινε ζωντανή με τρίσετη νίκη, 0-6, 6-3, 6-2 ξεπερνώντας και τη ψυχρολουσία του bagel στο πρώτο σετ.

Νίκη με ανατροπή πέτυχε και η κάτοχος του Ρολάν Γκαρός, Γέλενα Οσταπένκο εις βάρος της Βρετανής Γιοχάνα Κόντα.

Πέμπτη, 17/5: 3ος γύρος Rome Open

Svitolina (Ukraine) beat Kasatkina (Russia) 0-6 6-3 6-2

Kerber (Germany) beat Sakkari (Greece) 6-1 6-1

Halep (Romania) beat Keys (USA) walkover

Ostapenko (Latvia) beat Konta (Gr.Britain) 2-6 6-3 6-4

INTERNAZIONALI BNL D’ ITALIA WOMEN’S DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Κακή μέρα για τη ΜαρίαVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα