“Ο Τσιτσιπάς έχει τις βάσεις να γίνει πολύ καλός” – VIDEO

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο αποδείχθηκε πολύ δυνατό εμπόδιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον Αργεντινό να κερδίζει την μεταξύ τους μονομαχία και να προκρίνεται στον 3ο γύρο του Rome Masters. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο “Ντέλπο” μετά το ματς…

Αν και τον κοίταξε στα μάτια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να προσθέσει ακόμη μια σπουδαία νίκη στο παλμαρέ του και ηττήθηκε από τον πολύ έμπειρο και συνάμα σε καλή κατάσταση φέτος Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, σε παιχνίδι για τον 2ο γύρο του Rome Masters.

Ο

“Πύργος του Ταντίλ” επιβλήθηκε του 19χρονου Έλληνα πρωταθλητή στα δυο σετ, όμως αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, έπλεξε το εγκώμιο του “Στεφ”, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την πορεία και το μέλλον του Έλληνα στο τένις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός, Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ:

“Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι σήμερα. Ο Τσιτσιπάς είναι ένας εντυπωσιακός παίκτης κι έχει πολύ καλές βάσεις και προδιαγραφές για να γίνει πολύ καλύτερος στο μέλλον, του εύχομαι τα καλύτερα, γιατί μου αρέσει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού του.

Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμένα, ειδικά για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης. Ο Τσιτσιπάς παίζει εξαιρετικά στην χωμάτινη επιφάνεια τον τελευταίο καιρό, ήταν ικανός να κερδίσει αρκετά παιχνίδια και σε αυτό το τουρνουά, αλλά ευτυχώς για εμένα, μπόρεσα να εκμεταλλευτώ όλες μου τις ευκαιρίες και να παίξω εξαιρετικά στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης, ώστε να τον κερδίσω στα δυο σετ.

Κοιτάζω μπροστά, για να παίξω καλύτερα αύριο. Πρέπει να παίξω ακόμη καλύτερα από ότι σήμερα αν θέλω να κερδίσω τον Νταβίντ(Γκοφάν), γιατί τα παιχνίδια που κάνει είναι εξαιρετικά, παίζει πολύ έξυπνα και του αρέσει να τρέχει. Θα είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη πρόκληση για εμένα.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ο Τσιτσιπάς έχει τις βάσεις να γίνει πολύ καλός” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα