Καινούρια επιφάνεια…ίδιος Ζβέρεφ!

Για ακόμα ένα φετινό τουρνουά απογοητεύει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ καθώς αποκλείστηκε από τον Νταβίντ Γκοφάν στα προημιτελικά του Χάλε.

Αν εξαιρέσουμε τον τίτλο στο, όχι και τόσο δυνατό, τουρνουά της Γενεύης και έναν τελικό στο Ακαπούλκο, δεν θα μείνει και τίποτα άλλο θετικό από τη φετινή σεζόν του Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ούτε η έναρξη της grass court season δείχνει να έχει εμπνεύσει τον 22χρονο τενίστα που ηττήθηκε από τον Νταβίντ Γκοφάν με 3-6, 6-1, 7-6(3) προβληματίζοντας και πάλι με τη μεγάλη αστάθεια που παρουσιάζει η απόδοση του μέσα στα πλαίσια ενός αγώνα.

Ενώ στο πρώτο σετ

ήταν εξαιρετικός κάνοντας δύο breaks στο σερβίς του Γκοφάν και παίρνοντας με άνεση το προβάδισμα στο ματς, ακολούθησε ένα καταστροφικό δεύτερο σετ όπου έχασε τρεις σερί φορές το σερβίς έχοντας υποστεί ολική καθίζηση.

Τα πράγματα φάνηκαν να μπαίνουν στον ίσιο δρόμο όταν προηγήθηκε του Βέλγου με break στις αρχές του τρίτου σετ, ωστόσο, ο επίσης αρνητικός φέτος Γκοφάν ισοφάρισε στο 4-4 και είχε δύο match point στο σερβίς του Ζβέρεφ στο 5-4.

Εκεί ο Γερμανός έβγαλε “σφυγμό” σβήνοντας τα μόνο για να ηττηθεί τελικά στο επακόλουθο tie break σε ένα ακόμα προβληματικό τουρνουά για αυτόν φέτος που είναι πλέον ο κανόνας…

Από νίκη σε νίκη το πάει ο Ματέο Μπερετίνι!

Ο 23χρονος Ιταλός είναι αήττητος στη φετινή grass court season, έχει εννιά σερί νίκες στο γρασίδι και μετά τον τίτλο στη Στουτγκάρδη, βρίσκεται και στα ημιτελικά του Χάλε, κόντρα στον Γκοφάν με την ψυχολογία του να είναι, προφανώς, στα ουράνια!

Παρασκευή, 21/6: Προημιτελικοί Noventi Open
Berrettini (Italy) beat Khachanov (Russia) 6-2 7-6(4)
Goffin (Belgium) beat A. Zverev (Germany) 3-6 6-1 7-6(3)

The post Καινούρια επιφάνεια…ίδιος Ζβέρεφ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα