Ανικανοποίητος ο Νόλε – VIDEO

Ούτε από τον δεύτερο αγώνα του στο Παρίσι έμεινε ικανοποιημένος ο Νόβακ Τζόκοβιτς, συγχαίροντας παράλληλα τον Ζαούμε Μιούναρ για τη θαρραλέα εμφάνισή του

Μπορεί να συνέχισε χωρίς απώλειες σετ την προσπάθεια επιστροφής στους μεγάλους τίτλους, όμως ο Τζόκοβιτς ξέρει ότι μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα…

Ο Σέρβος, μετά τη νίκη επί του Ντούτρα Σίλβα στην πρεμιέρα (6-3, 6-4, 6-4) κέρδισε και τον quaifier Ζαούμε Μιούναρ με straight sets (7-6, 6-4, 6-4), χωρίς ωστόσο και πάλι να πείσει με την απόδοσή του.

“Του αξίζουν συγχαρητήρια

γιατί έπαιξε πολύ καλά. Εγώ είχα αρκετά σκαμπανεβάσματα και δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου. Απλά έπαιξα καλά στις κρίσιμες στιγμές για να κερδίσω το ματς. Ελπίζω το επίπεδό μου να βελτιωθεί στο επόμενο ματς” είπε ο Τζόκοβιτς ο οποίος στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον σαφώς πιο επικίνδυνο και δυνατό, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ που με τη σειρά του κέρδισε 3-0 σετ τον Σαντιάγκο Χιράλδο.

Ο Ισπανός βρίσκεται στο Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης (9 θέσεις υψηλότερα από τον Νόλε), ωστόσο δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά στη χωμάτινη περίοδο προετοιμασίας, έχοντας ρεκόρ 6-4.

Αυτή ήταν η 198η νίκη του Τζόκοβιτς στο χώμα (198-51).

French Open Men’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

The post Ανικανοποίητος ο Νόλε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα