“Καυτός” τελικός στην Αμβέρσα (vids)

Οι δυο κορυφαίοι του ταμπλό, θα τεθούν αντιμέτωποι στο European Open της Αμβέρσας, μετά τις εντυπωσιακές προκρίσεις τους το Σάββατο.

Γιάνικ Σίνερ και Ντιέγκο Σβάρτσμαν απέκλεισαν τους Τζορτζ Λόιντ Χάρις και Τζένσον Μπρούξμπι αντίστοιχα, χωρίς να χάσουν set και “σφράγισαν” τον μεταξύ τους “καυτό” τελικό για την Κυριακή.

Αρχικά ο 19χρονος Ιταλός, Νο1 του ταμπλό, επικράτησε του Χάρις με 6-2, 6-2 μέσα σε 87 λεπτά και βρίσκεται μια νίκη μακριά από τον 2ο ΑΤΡ τίτλο του στις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Στις αρχές του μήνα, κατέκτησε τη Σόφια.

Το απόγευμα της Κυριακής, θα αντιμετωπίσει τον Νο2 του ταμπλό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, με φόντο το τρόπαιο.

Rock-solid in the Diamond City @janniksin impressively sees off Harris 6-2 6-2 to reach his 5th ATP final of the year!@EuroTennisOpen pic.twitter.com/hrl1FwyLs9

Tennis TV (@TennisTV) October 23, 2021

Ο Αργεντινός από την πλευρά του, έκανε τρομερή εμφάνιση και με το εμφατικό 6-4, 6-0 απέκλεισε τον 20χρονο Αμερικανό, Τζένσον Μπρούξμπι. Ο 29χρονος, κέρδισε τα τελευταία εννιά games του ματς και συνέτριψε τον αντίπαλό του.

Ακόμη δεν έχει χάσει set ο Σβάρτσμαν στο τουρνουά, έχοντας κερδίσει κατά σειρά, τους Μάρεϊ, Νακασίμα και Μπρούξμπι. Ο Αργεντινός προκρίθηκε έτσι στον 12ο ΑΤΡ τελικό της καριέρας του και θα διεκδικήσει τον 5ο τίτλο του.

Diego solves the Brooksby puzzle @dieschwartzman reels off the last NINE games to beat the American 6-4 6-0 and set up a final showdown with Sinner in Antwerp!@EuroTennisOpen pic.twitter.com/Vo1kCfrgwD

Tennis TV (@TennisTV) October 23, 2021

EUROPEAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Καυτός” τελικός στην Αμβέρσα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα