“Καυτός” ημιτελικός Τιμ-Μπερετίνι – VIDEO

Ντομινίκ Τιμ και Ματέο Μπερετίνι είναι οι πρώτοι δυο ημιφιναλίστ του Erste Bank Open της Βιέννης. Οι δυο τενίστες, θα τεθούν αντιμέτωποι το Σάββατο…

Δυο εκ των πιο φορμαρισμένων τενιστών μέσα στο 2019, οι Ντομινίκ Τιμ και Ματέο Μπερετίνι, πέρασαν στην ημιτελική φάση του 500αριου τουρνουά της Βιέννης.

Πρόκριση με πολλαπλά οφέλη για τον Ιταλό, ο οποίος έχει γίνει πλέον το μεγάλο φαβορί για ένα από τα δυο εισιτήρια που απέμειναν και οδηγούν στα ΑΤΡ Finals του Λονδίνου.

Ο Μπερετίνι πήρε πρώτος τη νίκη που τον έφερε στα ημιτελικά, κερδίζοντας μετά από δυο κλειστά σετ, τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Ο 22χρονος εξασφάλισε έτσι και την είσοδό του στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης, από την ερχόμενη Δευτέρα.

Μπορεί να χρειάστηκε 1 ώρα και 53 λεπτά, όμως ο Ιταλός στο τέλος πανηγύρισε μια πολύ σημαντική πρόκριση, κερδίζοντας με 7-5, 7-6(4) τον φορμαρισμένο Ρώσο.

Another HUGE win for Matteo Berrettini!

With his eighth semi-final appearance of 2019 to come…

Is the Italian on his way to the #NittoATPFinals?

: @TennisTV | @ErsteBankOpen pic.twitter.com/dFPFXrHPat

ATP Tour (@atptour) 25 Οκτωβρίου 2019


Λίγη ώρα αργότερα, ο Τιμ πήρε πολύ πιο ξεκούραστα την πρόκριση και “κλείδωσε” τη μεταξύ τους αναμέτρηση, θέτοντας νοκ-άουτ τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Ο Αυστριακός, ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 5-0 στο εναρκτήριο κομμάτι της αναμέτρησης, είδε τον Ισπανό να αποσύρεται από το παιχνίδι, λόγω τραυματισμού.

Μπερετίνι και Τιμ θα παίξουν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Βιέννη, με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Στον έτερο ημιτελικό του θεσμού, θα παίξουν οι Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν και Γκαέλ Μονφίς.

Ο Αργεντινός αρχικά, απέκλεισε με εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 7-6(6), 6-2 τον Κάρεν Κατσάνοφ και έμεινε ζωντανός στη μάχη της διεκδίκησης της πρόκρισης για τα ΑΤΡ Finals του Λονδίνου.

Ο Μονφίς από την πλευρά του, απέκλεισε με 7-5, 6-1 τον Αλιάζ Μπέντενε και έδειξε ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Οι ημιτελικοί του Erste Bank Open Vienna

Τιμ – Μπερετίνι

Σβάρτζμαν – Μονφίς

ERSTE BANK OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Καυτός” ημιτελικός Τιμ-Μπερετίνι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα